TED Haargroeistimulatie Dunner worden haar Beginnende kaalheid Breekbaar haar

Lees hieronder wat de TED laser is en wat het voor je kan betekenen:

TED:

Alma TED haarstimulatie is een baanbrekende behandeling die nu beschikbaar is bij Total Skin Clinic. Het is volledig nieuw in Nederland en biedt een innovatieve, niet-invasieve oplossing. Dit betekent dat het geen chirurgie, pijn, naalden of injecties vereist. De behandeling verhoogt de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en stimuleert de activiteit van haarfollikelcellen, wat resulteert in dikker, voller en glanzender haar.
Haaruitval is een veelvoorkomend probleem, waarbij ruim 40% van de vrouwen en 80% van de mannen op een bepaald moment in hun leven mee te maken krijgt. Alma TED haarstimulatie biedt een korte behandelduur en is volledig pijnloos, zonder de noodzaak van naalden of injecties. Deze behandeling is klinisch bewezen en heeft uitgebreide studies ondergaan om de effectiviteit ervan te bevestigen.

Wat gebeurt er bij deze techniek?

De ALMA TED haargroeitechniek maakt gebruik van luchtdruk en akoestische geluidsgolven om haarsignaalmoleculen door de beschermende huidlaag naar de tweede huidlaag te transporteren. In tegenstelling tot mesotherapie worden er bij deze methode geen naalden gebruikt, waardoor de behandeling pijnloos is.
TED staat voor Transepidermale Afgifte van Voedingsstoffen, wat de algehele gezondheid van de hoofdhuid verbetert en de haarzakjes verstevigt, wat de haargroei bevordert. De akoestische geluidsgolven creëren gasvormige bellen in de bovenste huidlaag (stratum corneum), waardoor voedingsstoffen beter toegankelijk worden voor het haarzakje. Dit zorgt voor een trek- en duweffect dat gericht is op het haarzakje en zo de haargroei stimuleert.
 
TED haargroei stimulatie van Total Skin Clinic is geschikt voor:
Mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar en beginnende kaalheid. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder hormonale disbalans, zoals bijvoorbeeld tijdens de menopauze bij vrouwen of op jongere leeftijd bij mannen met alopecia. Haarverlies kan vaak gepaard gaan met gevoelens van schaamte.
TED behandelt de volgende gebieden:
  • Hoofdhaar
  • Wenkbrauwen
  • Baard

Goed om te weten:

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen, met een tussenpoos van 4 weken tussen elke behandeling. Na de eerste behandeling kan er al een merkbaar verschil worden opgemerkt, zoals verminderd haarverlies, verbeterde structuur en meer glans. De volledige haarcyclus duurt 3 maanden, wat ook nodig is voor het laten groeien van nieuwe haren. Het is belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken om het resultaat te optimaliseren en te behouden.
Als onderhoud adviseren we om elke 2 á 3 maanden een herhalingsbehandeling te laten uitvoeren en de Dermalux MD 1 keer per 4 weken te gebruiken, evenals de thuisproducten.
Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse bezigheden hervatten. Het wordt echter aanbevolen om de haren gedurende ten minste 24 uur niet te wassen, geen langdurige warme of hete douches of baden te nemen, en activiteiten zoals sauna’s te vermijden waarbij transpiratie wordt opgewekt.
Onze producten en behandelingen van Alma lasers zijn klinisch getest en worden aanbevolen door artsen, dermatologen en medische professionals over de hele wereld. U kunt op onze website op http://www.almalasers.nl onze klinische bronnen bekijken om literatuur, casestudy’s en wetenschappelijk onderzoek te lezen dat is uitgevoerd door enkele van de meest vooraanstaande artsen en onderzoekers ter wereld.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.