WAT TRIPLE SKIN BOOST?

De triple skin boost is een behandeling waarin krachtige technieken zorgen voor stevige, gehydrateerd en frisse huid. Vanaf ons 30ste levensjaar gaan we de tekenen van het ouder worden zien aan onze huid. Dit is het moment om te starten met deze behandeling. Door gebruikt te maken van de hybrid co2 laser en het insluizen van een skinbooster met ultrasound (trans epidermal delivery) levert deze behandeling ongeëvenaarde resultaten op, met een relatief korte hersteltijd.

 

De huid wordt behandeld met gefractioneerde laserstralen, waarbij door enorme verhitting minuscule gaatjes in de huid ontstaan. De laserstralen richten zich heel gecontroleerd op het aanwezige water in de huidcellen waardoor een verdamping optreedt. De gezonde huid gaat vervolgens de minuscule gaatjes genezen met nieuwe huidcellen. Het herstellend vermogen van de huid stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid als het ware een ‘natuurlijke lift’ krijgt. De huid zal twee tot drie weken na de behandeling al steviger, strakker en gladder aanvoelen. Tevens vermindert de behandeling zichtbaar oneffenheden – zoals rimpels en littekens – in de huid. HYBRID LASERBEHANDELING

Impact is een ultrasound techniek. De Co2 laser heeft kleine openingen in de huid gemaakt. Via deze openingen het gebruik van ultrasound technologie, kunnen actieve werkstoffen door de buitenste huidlaag heen worden toegediend. De Impact technologie optimaliseert de penetratie van deze stoffen en door de geluid trillingen worden deze dieper in de huid  gebracht, dit is een unieke techniek en zorg voor een sneller herstel en ongeëvenaarde resultaten.

SB

Onze skinboosters zijn zeer krachtige cocktails van hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten en komen in en niet op of onder de huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten  in de meeste crèmes actief zijn. Voor een skinbooster is dat 97%.

De huid wordt gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en de poriën verfijnd. onze RRS  Skinboosters zijn een unieke samenstelling van non cross linked hyaleronzuur en groeifactoren(actieve ingrediënten), maar is geen filter. Het activeert het huidige elastine  en collageen en zorgt dat je huid verbetert, maar het uiterlijk niet verandert. Een RRS Hyalift behandeling voegt geen volume toe aan de behandelde zone, maar maakt de huid steviger en gezond in de verschillende huidlagen, met als resultaat een mooie glow.

Voor wie? 

Voor iedereen vanaf 30 jaar die huidveroudering actief wilt tegen gaan en de huid wilt verjongen. Dus prefentief maar ook herstellend. En voor iedereen die de hybrid full lift heeft ondergaan en het resultaat wilt onderhouden.

Advies is om deze behandeling 1 maal per 3 maanden te ondergaan, voor het beste resultaat.

 • Huidverjonging/versteviging/rimpels.
 • Vermindering van grove poriën en onregelmatig huidreliëf
 • Herstel bij en van zonschade.
 • Vermindering van littekenvorming
 • Preventie tegen huidveroudering

Waarom kiezen voor een triple skin boost i.p.v. mirco-needling of mesotherapie

Er zijn een aantal belangrijke verschillen die er voor zorgen dat de triple skin boost de behandeling intensiever en krachtiger maakt, dan micro-needling of mesotherapie.

Laser licht zijn  kleine straaltjes van infrarood licht. Dit laser licht  wordt door het water in de huid geabsorbeerd, waardoor het vervolgens verdampt. Doordat, de laser gefractioneerd is gebeurt, de verdamping in kleine micro kanaaltjes, hierdoor vindt vanuit de diepte en omgeving wondgenezing plaats en maakt de huid mooie, nieuwe frisse huidcellen aan. Als resultaat cel en huidvernieuwing.

Impact (utltasound) zorgt dat de skin booster volledig in de diepere lagen van de huid worden opgenomen.

Mirconeedling/Mesotherapie Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule kleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij. De skinbooster kan niet dieper dan de instelling van de naaldjes waardoor deze niet tot in de diepere huidlagen terecht komen.

Dit betekend:

 • Laser gaat dieper in de huid dan microneedling/mesotherapie
 • Laser geeft ook warmte af in de huid waardoor er een groter gebied gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken
 • Laser zal de huid ook peelen en dit gebeurt niet bij microneedling/mesotherapie
 • Impact zorgt voor een diepere en optimale opname van de skinbooster.

Hoe ziet een behandeling eruit.

 • Alvorens dat er gestart wordt met de behandeling zal u behandelaar een intake met u doen met een medische vragenlijst om te controleren of het veilig is om de behandeling bij u uit te voeren en uw verwachtingen door te spreken.
 • Er zal een foto worden genomen om de begin situatie vast te leggen.
 • De huid van gelaat en hals zal worden gereinigd.
 • De huid van gelaat en hals zal met co2 brush worden behandeld.
 • Vervolgens wordt de skinbooster aangebracht en ingesluisd worden met de Impact.
 • Er wordt afgesloten met een spf en een thuisadvies.

Goed om te weten

Na een Hybrid triple skin boost zal uw huid een aantal dagen de tijd nodig hebben om te herstellen. Vlak na de behandeling zal uw huid warm, gevoelig, licht gezwollen en trekkerig kunnen aanvoelen. De warmte van de laser veroorzaakt roodheid in het gelaat, dit zal een aantal uur weer verdwijnen. Ook moet u rekening houden dat de huid een aantal dagen droog zal gaan aanvoelen en licht kan schilferen. Omdat uw huid na de behandeling extra gevoelig is, dient u uw huid extra goed te beschermen tegen de zon (beschermingsfactor SPF 50).

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?