Triple Skin Boost Co2 laser Gefractioneerde laser  Hyaluron Ultrasound

Als je nadenkt over microneedling, dan is het tijd om te kiezen voor de krachtige en intensieve behandeling met de Triple Skin Boost!

Wat is de triple skin boost?

De Triple Skin Booster is een supersterke behandeling waarbij we drie technieken gebruiken om je huid een boost te geven. We gebruiken de CO2- en gefractioneerde laser in een speciale brushvorm, en we sluizen hoogwaardig hyaluron in met behulp van TED, een unieke ultrasone techniek.

Waarom kiezen voor een Triple Skin Boost i.p.v. Microneelding!!

Tijdens de Triple Skin Boost:
combineren we twee krachtige technieken: de CO2-laser en de 1570 brush. Deze behandelingen zorgen voor diepe stimulatie en vernieuwing van de huid door gecontroleerde thermische schade te veroorzaken, wat bij microneedling niet het geval is. Dit resulteert in een veel grotere stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine, wat essentieel is voor een stevige en jeugdige huid. Microneedling kan deze effecten niet evenaren.
Maar er is meer! Met de Triple Skin Boost brengen we skinbooster (hyaluron) diep in de huid met behulp van een speciale ultrasone techniek genaamd TED. Hierdoor wordt de skinbooster beter op de plaats in de huid gebracht waar we het nodig hebben voor een beter effect. Dit zorgt voor een diepgaande hydratatie en revitalisatie van de huid, waardoor je een stralende en jeugdige uitstraling krijgt.
Tijdens een Mirconeedling/Mesotherapie:
Worden er op hoge snelheid  kleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij. De skinbooster kan niet dieper dan de instelling van de naaldjes waardoor deze niet tot in de diepere huidlagen terecht komen.
 
  • Dit betekent dat de laser dieper in de huid doordringt dan microneedling of mesotherapie.
  • De warmte die de laser afgeeft, stimuleert een groter gebied van de huid om nieuwe cellen aan te maken.
  • De laser zorgt ook voor een peeling van de huid, wat niet gebeurt bij microneedling of mesotherapie.
  • De Impact zorgt voor een diepere en optimale opname van de skinbooster.

Welke lasers gebruiken we en wat doen ze:

– De CO2-laser brush van Alma Lasers is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering. Deze brush maakt gebruik van gefractioneerde CO2-laserstralen om gecontroleerde thermische schade (gaatjes) aan te brengen aan de huid. Door deze gecontroleerde schade wordt het natuurlijke genezingsrespons van de huid gestimuleerd, wat resulteert in de productie van nieuw collageen en elastine.
De CO2-laser brush kan worden ingezet voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur, het vervagen van littekens en het verminderen van pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken en zonneschade. De behandeling met de CO2-laser brush is effectief, maar ook veilig en heeft over het algemeen weinig tot geen downtime.
Het gebruik van de CO2-laser brush is een krachtige manier om de huid te vernieuwen en te verjongen, waardoor je een gladdere, stevigere en egalere huid krijgt met een jeugdige uitstraling.
De 1570 laser brush van Alma Lasers is een geavanceerd hulpmiddel voor huidverjonging. Het maakt gebruik van een speciaal soort laserlicht met een golflengte van 1570 nanometer om diep in de huid door te dringen. Dit helpt bij het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, essentiële eiwitten die de huid stevig en elastisch houden. Door de gecontroleerde warmte van de laser wordt de huid vernieuwd en verjongd, waardoor rimpels verminderen, de huidtextuur verbetert en de teint egaliseert. Het is een effectieve manier om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen en te behouden.
-De Impact van Alma Lasers is een geavanceerd apparaat dat wordt gebruikt voor huidvernieuwing en verbetering. Het maakt gebruik van een combinatie van verschillende technologieën, waaronder laser, radiofrequentie en vacuüm, om de huid op meerdere niveaus te behandelen.
De Impact kan worden ingezet voor verschillende huidproblemen, waaronder rimpels, littekens, pigmentvlekken en huidverslapping. Het apparaat werkt door gecontroleerde warmte en energie af te geven aan de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit helpt de huid te verjongen en te verstevigen, waardoor rimpels verminderen en de huidtextuur verbetert.

Hoe ziet een behandeling eruit:

Voordat de behandeling begint, zal uw behandelaar een intakegesprek met u voeren en een medische vragenlijst afnemen om te controleren of de behandeling veilig is en om uw verwachtingen te bespreken.
Er wordt een foto genomen om de begin situatie vast te leggen.
De huid van uw gezicht en hals wordt gereinigd.
Vervolgens wordt uw huid behandeld met de CO2- en gefractioneerde laser  brush.
Daarna wordt de skinbooster aangebracht en ingesluisd met behulp van de Impact.
Tot slot wordt de behandeling afgesloten met het aanbrengen van een SPF en krijgt u thuisadvies mee.

Goed om te weten:

Na een Hybrid Triple Skin Boost heeft uw huid een paar dagen nodig om te herstellen. Direct na de behandeling kan uw huid warm, gevoelig, licht gezwollen en trekkerig aanvoelen. De warmte van de laser kan roodheid veroorzaken in het gezicht, maar dit zal na enkele uren weer verdwijnen. Ook kan uw huid een aantal dagen droog aanvoelen en licht gaan schilferen. Omdat uw huid na de behandeling extra gevoelig is, is het belangrijk om uw huid extra goed te beschermen tegen de zon met een beschermingsfactor van minimaal SPF 50.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.