Huidveroudering Huidverslapping Rimpels  Vlekkerige huid Dunne huid

Is het ouder worden van je huid iets waar je je aan stoort?

huidveroudering:

Wist je dat onze huid al begint te veranderen als we in de twintig zijn? Maar we zien pas echt duidelijke tekenen van veroudering als we tussen de dertig en veertig zijn. Deze veranderingen gebeuren in de lagen onder onze huid en dit maakt onze huid een beetje slap. Dat komt doordat de natuurlijke stofjes die onze huid stevig en veerkrachtig houden – collageen, elastine en hyaluronzuur – minder worden aangemaakt als we ouder worden.
Normaal gesproken houden deze stoffen ons vetweefsel op zijn plek in onze huid, maar als ze minder worden, gaat ons vetweefsel naar beneden door de zwaartekracht, waardoor onze huid gaat hangen. Het hangt ook af van dingen zoals hoe oud we zijn en onze genen. Maar dingen zoals roken en te veel in de zon zijn, kunnen het erger maken.
Als onze huid begint te verslappen, zie je dat onze gezichtsvorm minder strak is, onze kaaklijn en mondhoeken hangen meer, onze wangen zien er ingevallen uit en we krijgen meer rimpels.
 
 
 
 
 

Bij Total skin Clinic zijn we gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging

Dankzij onze expertise en ervaring in het verbeteren van de huid, kunnen we speciale behandelingen doen die anders zijn dan wat je gewend bent. Onze deskundigen op het gebied van geneeskunde en schoonheid kunnen je helpen om een huid te krijgen die er nog mooier en stralender uitziet.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn!
We beginnen altijd met een goede voorbereiding. Als je huid niet klaar is voor een sterke peeling of laserbehandeling, zal deze veel minder snel verbeteren dan wanneer je huid wel klaar is. Ook zullen de bijwerkingen en reacties van je huid veel minder zijn als je goed voorbereid bent.
Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.

Belangrijke tips tegen huidveroudering:

SPF is your BFF 
De zon maakt endorfine aan, de stof waar iedereen gelukkig van wordt. Maar ga verstandig om met de zon. UV-licht blijft nummer één veroorzaker van rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering. Dus smeren, smeren, smeren! 
➝ De juiste zonnebescherming koop je bij Total Skin Clinic.
 
Weg met die sigaretten
Sigaretten veroorzaken veel schade aan de huid. Denk bijvoorbeeld aan rimpels rond de mond. Door continue blootstelling aan vrije radicalen komt er op den duur een gelige, grauwe huid voor terug.
 
Een glaasje wijn, dat mag 
Regelmatig in overmaat alcoholgebruik en de suikers in alcohol, helpen niet mee in de strijd tegen rimpels en huidveroudering. Geniet dus met mate.
 
Gebruik de juiste huidverzorging voor thuis met antioxidanten, exfoliant en hyaluronzuur! 
➝ Laat je goed informeren door onze huidspecialisten, wij begrijpen dat je vaak niet meer weet wat je moet kiezen. Wij helpen jou erbij en leggen ook uit waarom deze producten passen bij je huid.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.