Plaatselijk lichaamsvet Dat buikje Love handles zadeltassen knieën 

Voel je je niet happy in je lichaam, storen die plaatselijke vetjes je en lukt het je niet om deze kwijt te raken?

Plaatselijk vetophoping:

We hebben allemaal wel eens gehoord van dat vervelende plaatselijke vet dat maar niet lijkt te verdwijnen, zelfs niet na heel veel sporten. Maar hoe ontstaat dat eigenlijk?
Plaatselijk vet ontstaat wanneer ons lichaam meer calorieën binnenkrijgt dan het verbrandt. Deze extra calorieën worden opgeslagen als vet, meestal op specifieke plekken op ons lichaam. De meest voorkomende plekken waar vet zich ophoopt zijn verschillend voor mannen en vrouwen.
Bij mannen hopen vetcellen zich vaak op rond de buik, waardoor een ‘bierbuik’ ontstaat. Bij vrouwen zien we vaak dat vet zich concentreert rond de heupen, dijen en billen, wat soms wordt aangeduid als ‘love handles’ of ‘saddlebags’. Vooral na de zwangerschap kunnen vrouwen te maken krijgen met een vervelend buikje dat moeilijk weg te krijgen is.
Waarom lijken we dit vet niet kwijt te raken, zelfs niet met veel sporten? Dat komt omdat ons lichaam vet opslaat op basis van genetica en hormonen. Helaas kunnen we niet kiezen waar ons lichaam vet verliest, ongeacht hoeveel crunches we doen of hoeveel kilometers we rennen.
Maar maak je geen zorgen, er zijn behandelingen beschikbaar om deze hardnekkige zones aan te pakken! Bij Total Skin Clinic werken we met de Accent Prime, een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van zowel ultrasound als radiofrequentie technologie. Deze behandeling kan helpen om vetcellen te verminderen en de contouren van je lichaam te verbeteren, inclusief dat vervelende buikje na de zwangerschap.
Dus, als je moeite hebt om van dat vervelende plaatselijke vet af te komen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om je zelfvertrouwen te herwinnen en weer lekker in je vel te zitten!

Wat is de Accent Prime van alma lasers en wat kan deze voor jou betekenen:

Stel je voor dat er een geavanceerde machine is die speciaal ontworpen is om hardnekkig vet aan te pakken. Dat is precies wat de Accent Prime van Alma Lasers doet. Het is als een krachtig gereedschap dat ons helpt om specifieke delen van je lichaam te vormen en te verfijnen.
Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals ultrasound en radiofrequentie, richt de Accent Prime zich op die lastige vetcellen die maar niet willen verdwijnen, zelfs niet met sporten en diëten. Door deze behandeling kunnen we gericht werken aan probleemgebieden zoals love handles, een buikje of dijen, waardoor je een strakkere en meer gevormde lichaamscontour krijgt.
Dus, als je worstelt met vet op specifieke plekken en je wilt een effectieve oplossing zonder invasieve ingrepen, dan kan de Accent Prime een geweldige optie zijn. Het is een snelle, veilige en effectieve manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je te helpen het lichaam te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd.

Waarom wij bij Total Skin Clinic kiezen voor ultra sound van de Accent Prime en niet voor cryolipolyse (vetbevriezen)

  1. Gerichte behandeling: De Accent Prime gebruikt een speciale soort geluiden om heel precies op het vet in je probleemgebieden te richten. Dit betekent dat we heel gericht alleen de plekken behandelen waar je vet wilt verliezen. Bij cryolipolyse wordt het hele gebied afgekoeld, dus het is niet zo precies als de Accent Prime.
  2. Aanpasbare behandeling: Met de Accent Prime kunnen we de intensiteit van de behandeling aanpassen aan jouw lichaam. Dus, of je nu een beetje vet wilt verliezen of juist wat meer, we kunnen de behandeling precies afstemmen op wat jij nodig hebt.
  3. Geen vacuüm nodig: Bij cryolipolyse wordt vaak een soort vacuüm gebruikt om je huid naar de behandelingskop te trekken. Maar met de Accent Prime hebben we dat niet nodig! Als er namelijk te veel losse huid aanwezig is zal deze door de vacuüm opgepakt worden en zal de vetlaag niet behandeld worden.
  4. Minder bijwerkingen: Omdat de Accent Prime heel precies is en je huid niet beschadigt, zijn er meestal minder bijwerkingen dan bij cryolipolyse. Je hoeft je dus minder zorgen te maken over dingen zoals roodheid of blauwe plekken na de behandeling.

Wat moet je weten?

De Accent Prime behandeling combineert twee geweldige technologieën op één platform. Het gebruikt ultrasone golven om vet te verminderen en je huid strakker te maken. Ook wordt radiofrequentie gebruikt om je huid steviger te maken en cellulitis te verminderen. Tijdens de behandeling worden eerst ultrasone golven gebruikt, gevolgd door radiofrequentie. Meestal heb je 4 tot 6 behandelingen nodig, om de 1-2 weken.
Voordat je begint, heb je samen met een  van onze specialisten een gesprek om te kijken of de behandeling geschikt is voor het gebied dat je wilt aanpakken.
Maar maak je geen zorgen, er is geen hersteltijd nodig na de behandeling. Het enige wat je hoeft te doen is goed water drinken, dat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. De eerst3 3 dagen niet eten of drinken dat de lever harder laat werken denk hierbij aan alcohol. Ook is het beter om je koolhydraten die dagen laag te houden dit zorgt ervoor dat de behandeling het beste resultaat geeft.
Hoe lang duurt de behandeling? Dat hangt af van het gebied dat je wilt behandelen en hoe jouw lichaam eruit ziet. Gemiddeld duurt een behandeling ongeveer 30 tot 40 minuten. Maar maak je geen zorgen, de behandeling doet geen pijn. Door geleidelijke opwarming en een koelsysteem is het juist een comfortabele ervaring.
Dus, als je op zoek bent naar een manier om vet te verminderen en je huid strakker te maken zonder pijn of hersteltijd, dan is de Accent Prime behandeling misschien wel iets voor jou!
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.