Rimpels Veroudering  Zonschade Expressie  Genetisch

Zijn rimpels een doorn in je oog?

Rimpels:

Rimpels zijn als kleine lijntjes of plooien die verschijnen op onze huid naarmate we ouder worden. Het is alsof onze huid een beetje kreuken krijgt, net als een oude tekening op papier. Deze rimpels kunnen komen door dingen zoals veel lachen, fronsen of te veel zonlicht. Maar soms, als onze huid erg droog is, kunnen er ook kleine lijntjes ontstaan die we droogtelijntjes noemen. Ze zijn als kleine barstjes in de grond als het te droog is. Dus, rimpels en droogtelijntjes zijn eigenlijk tekenen dat onze huid verandert naarmate we groeien en door hoe we voor onze huid zorgen.

Bij Total skin Clinic hebben wij de kennis en middelen in huis om rimpels effectief te behandelen.

Dankzij onze expertise en ervaring in het verbeteren van de huid, kunnen we speciale behandelingen doen die anders zijn dan  je gewend bent. Onze deskundigen op het gebied van geneeskunde en schoonheid kunnen je helpen om een huid te krijgen die er nog mooier en stralender uitziet.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn!
Bij ons beginnen we altijd met een goede voorbereiding. Als je huid niet klaar is voor een sterke peeling of laserbehandeling, zal deze veel minder snel verbeteren dan wanneer je huid er wel klaar voor is. Ook zullen de bijwerkingen en reacties van je huid veel minder zijn als je goed voorbereid bent.
Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.

Een aantal voor na rimpelbehandelingen van tevreden clienten.

Belangrijke tips tegen huidveroudering:

Gebruik zonnebrandcrème: Zonnebrandcrème is als een schild voor je huid tegen de zon. Het beschermt je tegen zonnestralen die rimpels kunnen maken.
Drink water: Water drinken is als plantjes water geven, maar dan voor je huid! Het houdt je huid gehydrateerd en helpt om rimpels weg te houden.
Eet gezond: Eet veel groenten en fruit, want ze zijn als superhelden voor je huid! Ze helpen je huid sterk en gezond te blijven en kunnen rimpels verminderen.
Slaap goed: Slaap is als een magisch drankje voor je huid. Het helpt deze te herstellen en te vernieuwen, zodat rimpels minder kans krijgen.
Blijf kalm en gelukkig: Stress kan je huid aanzienlijk beschadigen. Probeer te ontspannen en dingen te doen die je leuk vindt, want een tevreden huid heeft minder kans op rimpels.
Als je deze eenvoudige tips volgt, kun je jouw huid gezond en mooi houden, zelfs als je ouder wordt!
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.