Pigmentstoornissen Zonnevlekken Ouderdomsschade Zwangerschapsmasker Moedervlekken Verkleuring na een wondje Vlekkerige huid

Storen pigmentvlekken je?

Smeer je er een dikke laag make-up op om je beter te voelen?  

Pigmentvlekken:

Bij Total Skin Clinic kun je behandelingen krijgen voor verschillende soorten vlekjes op je huid, zoals vlekjes door de zon of na een verwonding.
Als we twijfelen of een vlekje misschien niet oké is, sturen we je altijd door naar een dokter.
Pigmentvlekken ontstaan omdat er te veel melanine wordt gemaakt. Dat is een stofje dat je huid kleur geeft en beschermt tegen de zon. Maar als je te veel in de zon bent geweest, kunnen die stofjes beschadigen en vlekken maken op je huid.
Soms duurt het een tijdje voordat je de vlekken ziet, omdat ze diep in je huid zitten. Ze verschijnen vaak op delen van je huid die niet bedekt zijn door kleding, zoals je gezicht of armen. Hormonen kunnen ook een rol spelen bij het ontstaan van deze vlekken. Helaas gaan ze niet vanzelf weg, maar wij kunnen je helpen.
 
 

Bij Total skin Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten pigment problemen.

Dankzij onze kennis en ervaring en de verschillende behandelmogelijkheden die we in huis hebben, kunnen we verschillende soorten pigment verstoringen aanpakken. Het is afhankelijk wat de oorzaak van de pigmentvlek is hoe we deze zullen gaan behandelen. Daarom is een goede intake van belang. Tijdens deze intake kunnen we elkaar alle vragen stellen die nodig zijn om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Het is belangrijk dat de pigmentvlekken eerst tijdens een consult beoordeeld worden om zo een gericht plan te maken. ‘Witte’ pigmentvlekken kunnen wij niet behandelen, wel herkennen en je eventueel doorverwijzen. 
Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.

Belangrijke tips om pigmentvlekken tegen te gaan en onder controle te houden:

 
SPF is your BFF 
De zon maakt endorfine aan, de stof waar iedereen gelukkig van wordt. Maar ga verstandig om met de zon. UV-licht blijft nummer één veroorzaker van rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering. Dus smeren, smeren, smeren! 
➝ De juiste zonnebescherming koop je bij Total Skin Clinic.
Blijf uit de zon als het te fel is: Tussen 10 uur s’ochtends en 4 uur s’middags is de zon het sterkst. Probeer dan in de schaduw te blijven of binnen te blijven.
Gebruik huidverzorgingsproducten die geen plastic bevatten en die de pigmentcellen in rust houden: Sommige crèmes en cleansers kunnen je huid irriteren. Kies voor de producten die passen bij jouw huid en wensen. Laat je dan ook goed informeren door een expert.
➝ Bij Total Skin Clinic werken we met cosmeceuticals.
Cosmeceuticals zijn geavanceerde huidverzorgingsproducten die een stap verder gaan dan gewone cosmetica, zoals crèmes en lotions. Ze hebben eigenschappen die vergelijkbaar zijn met medicijnen, maar ze vallen niet volledig onder deze categorie. Hoewel ze sterker zijn dan reguliere cosmetica, zijn ze niet zo krachtig als voorgeschreven medicatie van een arts.
Bijvoorbeeld, een crème die helpt bij het verminderen van puistjes zou een cosmeceutical kunnen zijn. Het is ontworpen om je huid te verbeteren en te verzorgen, maar het is geen medicijn dat je inneemt. Cosmeceuticals bieden extra voordelen voor je huidverzorgingsroutine, maar ze zijn niet op hetzelfde niveau als voorgeschreven medicijnen.

Een aantal voor en na behandelingen van blije cliënten.

Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Call Now Button
× whatsapp met ons.