PERMANENTE MAKE-UP

Bij Total Skin Clinic bieden wij diverse mogelijkheden aan wat betreft het laten aanbrengen en bijwerken van permanente make-up. Op dit moment kunt u bij ons terecht voor:

– Wenkbrauwen
– Eyeliner
– Lipliner / Full lips
– Het laten bijwerken van permanente make-up (touch-up behandeling)

img-20190813-wa0001

HOE WORDT PERMANENTE MAKE-UP AANGEBRACHT?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Voor het aanbrengen van permanente make-up maken wij bij Total Skin Clinic gebruik van de apparatuur en benodigdheden van Nouveau Contour. Nouveau is wereldleider in permanente make-up en sinds 1977 de innovator en kennisleider in de branche. Het internationale hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Nederland.

Wenkbrauwen

Bij het toepassen van permanent make up bij de wenkbrauwen kunnen er verschillende technieken worden gekozen. We maken gebruik van de hairstrokes, ombré en powderbrows. Ombré powder brows zijn de nieuwste trend op het gebied van permanente make up.  hierbij wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder, waardoor het een mooie overloop heeft, maar ook zacht oogt.bij de hairstroke techniek wordt, met behulp van nano naalden  een natuurlijke nabootsing van de wenkbrauwen gecreëerd. De oorspronkelijke vorm en kleur van de wenkbrauwen worden als uitgangspunt genomen zodat het resultaat natuurlijk oogt.

Eyeliner

Eyeliner zorgt voor sprekende ogen. Bij het selecteren van pigment wordt de kleur van de iris vaak als uitgangspunt genomen. Bij diepliggende ogen wordt vaak gekozen voor een lichte tint. Dit voorkomt dat de pigmentkleur het oog als het ware dieper in de oogkas drukt. Een overdreven effect wordt vermeden.

Full lips

De (full) lips techniek geeft een mooie, natuurlijke mond. De ‘lipline’ kan op verzoek vergroot en gecorrigeerd worden. Achterliggende motieven voor het aanbrengen van een lipliner of full lips zijn bijvoorbeeld een kleine bovenlip, een nagenoeg verdwenen cupidoboog of scheve mond.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Alle Nouveau Contour apparaten zijn GGD goedgekeurd en uiterst betrouwbaar. Het personeel van Total Skin Clinic is gedegen opgeleid in permanente make-up en wordt regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken.

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button