Permanente make-up eyeliner powder brows Hairstrokes Lipliner full lips

Wake Up and Makeup: Met Permanente Make-up Altijd Klaar voor de Dag!

Permanente Make-up

By Celine
Permanente make-up (PMU) is als een wondermiddel voor make-up dat niet verdwijnt! Het is perfect voor mensen die er elke dag mooi uit willen zien zonder steeds make-up te hoeven doen. Met PMU kunnen we je wenkbrauwen, ogen en lippen een beetje verfraaien zodat het er natuurlijk uitziet en lang blijft zitten. Het betekent minder tijd besteden aan make-up elke ochtend, en meer tijd om te spelen en plezier te hebben! Vooral als we ouder worden en onze ogen wat minder goed gaan zien, kan permanente make-up erg handig zijn. Of je nu droomt van perfecte wenkbrauwen, mooie ogen of vollere lippen, PMU kan je helpen om er op je best uit te zien zonder gedoe. Laat je natuurlijke schoonheid  stralen!”

Celiné is onze PMU specialiste.

Celine is met haar jaren lange ervaring een specialiste op het gebied van permanente make-up. Het is iets wat ze het allerliefste doet en is gedreven om nieuwe technieken te leren en toe te passen. Denk je na over het nemen van permanente make-up maar je twijfelt nog. Maak dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met Celine, leer haar kennen en hoor wat ze voor je zou kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Celiné

  • Gedreven en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Gediplomeerd en bijgeschoold.
  • GGD goedgekeurd.

Wat is het verschil tussen PMU en tatoeages

Permanente make-up (PMU) en tatoeages lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar er zijn belangrijke verschillen. PMU wordt aangebracht met speciale pigmenten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op het gezicht. Het doel van PMU is om een natuurlijke en subtiele verbetering van de gezichtskenmerken te bieden, zoals wenkbrauwen, ogen en lippen. Tatoeages daarentegen worden meestal met diepere en permanentere pigmenten aangebracht op het lichaam, met als doel een blijvende decoratie of afbeelding te creëren. Bovendien wordt PMU vaak oppervlakkiger aangebracht dan tatoeages, wat betekent dat het resultaat na verloop van tijd kan vervagen en verdwijnen, terwijl tatoeages permanent blijven.”

Voor en meteen na de behandeling van blije cliënten!

Belangrijke tips om je PMU mooi te houden

Zorg dat je permanente make-up niet in de zon komt: De zon kan ervoor zorgen dat de kleuren van je make-up vervagen. Draag altijd zonnebrandcrème en een hoedje als je buiten bent.
Gebruik geen harde producten op je make-up: Producten zoals scrubs kunnen ervoor zorgen dat de kleuren sneller verdwijnen. Gebruik liever zachte zeep om je gezicht schoon te maken.
Houd je huid goed gehydrateerd: Een gehydrateerde huid zorgt ervoor dat je make-up langer mooi blijft.
Pas op met behandelingen zoals peelings: Deze behandelingen kunnen ervoor zorgen dat je make-up sneller vervaagt. Vertel altijd aan de persoon die de behandeling doet dat je permanente make-up hebt.
Ga regelmatig terug naar de persoon die je make-up heeft gezet: Zo blijft je make-up er altijd mooi uitzien. Hij of zij kan ervoor zorgen dat de kleuren en vormen van je make-up weer helemaal fris worden bijgewerkt.
Door deze dingen te doen, blijft je permanente make-up zo lang mogelijk mooi!
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?