Beauty Rejuve laser Vaatjes Pigment vlekken Vlekkerige huid

De oplossing voor veel vlekken op onze huid 

De Beauty Rejuve

Een populaire keuze bij Total Skin Clinic is de DyeVL, een geavanceerde laserbehandeling die zowel vasculaire als gepigmenteerde huidproblemen aanpakt op het gezicht, de nek en het decolleté. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder de Pulsed Dye laser en Intense Pulsed Light (IPL), die bekend staan als de nieuwste standaard voor behandelingen.
Met de DyeVL kunnen we effectief vasculaire laesies verminderen. Dit komt doordat de laser warmte afgeeft aan de huid, waardoor het hemoglobine, dat verantwoordelijk is voor roodheid en vaatproblemen, wordt aangepakt. Voor pigmentatieproblemen zorgt de laser voor thermische schade aan de melanocyten in de huid, waardoor de pigmentvlekken worden aangepakt.
Meestal zijn er 3-6 sessies nodig met tussenpozen van 4 weken voor optimale resultaten. Voordat je met de behandeling begint, is een medisch consult vereist, waarbij een van onze specialisten de beste behandeling voor jou zal beoordelen en aanbevelen.
DyeVL is geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals rosacea, roodheid, spinaders, sproeten en zonschade.
 
 
 

Bij Total Skin Clinic zijn we geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Dankzij onze expertise en ervaring in het verbeteren van de huid, kunnen we speciale behandelingen doen die anders zijn dan wat je gewend bent. Onze deskundigen op het gebied van geneeskunde en schoonheid kunnen je helpen om een huid te krijgen die er nog mooier en stralender uitziet.
Er wordt gewerkt met FDA goed gekeurde lasers die elk jaar een onderhoud krijgen om uw veiligheid voorop te stellen

Welke behandelingen doen wij graag met de Beauty Rejuve:

Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.