Acné Puistjes Papels Meeëters Gerstekorrels

Heb je puistjes en/of meeëters? Heb je al van alles geprobeerd of weet je niet hoe je het kan aanpakken? 

Acné:

Acné is iets wat vaak bij tieners voorkomt, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het gebeurt wanneer kleine gaatjes in je huid, waar haar uitgroeit, verstopt raken. Dit komt doordat je huid te veel olie en dode huidcellen maakt. Hierdoor kunnen puistjes, mee-eters en soms zelfs bultjes ontstaan die pijn doen.
Heel veel mensen, vooral tieners, krijgen acné. Ongeveer 85% van de tieners krijgt er op een bepaald moment mee te maken. Sommige mensen hebben er maar een beetje last van, maar voor anderen kan het een groot probleem zijn. Het kan je zelfvertrouwen verminderen en zelfs littekens achterlaten.
Acné kan verschillende oorzaken hebben, zoals hormonen die veranderen als je opgroeit, genen die je hebt geërfd, stress, niet gezond leven en bepaalde make-up of medicijnen die je gebruikt. Het kan een groot effect hebben op hoe je je voelt, dus het is belangrijk om het serieus te nemen en te praten met iemand die je kan helpen.

Bij Total skin Clinic zijn we gespecialiseerd op het gebied van acné behandelingen.

Tijdens onze eerste ontmoeting willen we jou en je huid beter leren kennen! We stellen een paar vragen om te begrijpen hoe je leeft, wat je eet, hoe gestresst je bent, welke producten je gebruikt en of acné in je familie zit.
Daarna gaat de acné specialiste naar je huid kijken. Elke huid is anders; sommige huiden zijn vet en glanzend met een paar puistjes, andere hebben veel puistjes of zijn juist droog van de hormonen. Er zijn ook huiden die een beetje van alles hebben. Elke huid heeft een andere aanpak nodig.
Samen gaan we bespreken welke behandelingen, tips, medicijnen en producten het beste zijn om jouw acné beter te maken. We willen ervoor zorgen dat je huid weer gezond en gelukkig wordt!

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Afhankelijk van het soort acné, maken we een plan om jouw huid in balans te krijgen.
Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.

Resultaten voor en na acné behandelingen, waar we trots op zijn!

Belangrijke tips bij acné:

Was je gezicht twee keer per dag: Gebruik hiervoor een zachte gezichtsreiniger om je gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds schoon te maken. Zo verwijder je vuil en olie die puistjes kunnen veroorzaken.
Gebruik vriendelijke producten voor je huid: Kies de voor jou juiste producten. Wat goed is voor je moeder, vriend of vriendin, kan slecht voor  jouw huid zijn. Vraag advies aan je acné specialist. Je thuis verzorging is de basis van je behandeling.
Niet pulken aan puistjes: Het is verleidelijk om aan puistjes te krabben of te knijpen, maar dat maakt het vaak alleen maar erger! Niets doen is ook geen goede optie, dit kan ook zorgen voor lelijke littekens. Laat je huid behandelen door een acné specialist. Bij Total Skin Clinic hebben alle behandelaars een speciaal diploma voor het behandelen van acné.
Peel je huid regelmatig en gebruik zonbescherming met factor 50. De acné zorgt voor een snellere verhoorning van je huid, zeker in de zomer. Met als gevolg dat je huid een extra dakje heeft en deze niet kan ademen en meer onrust in de huid aanmaakt. Dus peelen van de huid zorgt voor meer rust en minder puistjes. De zonnecremé zorgt voor bescherming en zeker als er wondjes zijn dat dit geen vlekjes worden.
Laat je huid regelmatig behandelen door een van onze acné specialisten!
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Call Now Button
× whatsapp met ons.