Hybrid laser Huidverslapping Diepe rimpels  Pigmentatie Fijne lijntjes Preventie veroudering Litteken weefsel Grove poriën 

Is je huid verouderd, storen die rimpels je als je in de spiegel kijkt, is je huid vaal/dof en de huidstructuur grof?

Hybrid laser van Alma:

Wist je dat onze huid al begint te veranderen als we in de twintig zijn? Maar we zien pas echt duidelijke tekenen van veroudering als we tussen de dertig en veertig zijn. Deze veranderingen gebeuren in de lagen onder onze huid, en dit maakt onze huid een beetje slap. Dat komt doordat de natuurlijke stofjes die onze huid stevig en veerkrachtig houdt – collageen, elastine en hyaluronzuur – minder worden aangemaakt als we ouder worden.
Normaal gesproken houden deze stoffen ons vetweefsel op zijn plek in onze huid, maar als ze minder worden, gaat ons vetweefsel naar beneden door de zwaartekracht, waardoor onze huid gaat hangen. Het hangt ook af van dingen zoals hoe oud we zijn en onze genen. Maar dingen zoals roken en te veel in de zon zijn kunnen het erger maken.
Als onze huid begint te verslappen, zie je dat onze gezichtsvorm minder strak is, onze kaaklijn en mondhoeken hangen meer, onze wangen zien er ingevallen uit en we krijgen meer rimpels.
 
 
 
 
 

Wat kan de Hybrid laser voor jou betekenen?

 

De Alma Hybrid is het allernieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering en combineert twee golflengtes in één behandeling. De hybrid laser is uiterst geschikt voor het verbeteren van: 
 
 • Rimpels van oppervlakkig tot diep
 • Huidverslapping
 • Fijne lijntjes
 • Pigment, zonbeschadiging en ouderdomsvlekken
 • Preventie tegen huidveroudering 
 • Collageen en elastine aanmaak
 • Littekens, zoals acnelittekens, traumatische littekens en postoperatieve littekens
 • Verminderen van grove poriën en onregelmatige huidstructuur

De Kracht van de Hybrid laser:

Alma Hybrid is een veelzijdige en unieke laser in zijn soort! De behandeling biedt onbegrensde opties en ultieme controle, die veel verder gaat als de gebruikelijke lasers. Next level Littekens behandelen voor aanzienlijk minder hersteltijd en sneller resultaat. De combinatie can Co2 laser, erbium glass en ultrasound maakt deze behandeling veilig en volledig afgestemd op jouw huid en wensen. Het zorgt voor verbluffende klinische resultaten, terwijl de downtime aanzienlijk wordt verkort.

Hybrid lift

De Hybrid lift behandeling is  behandeling voor huidverjonging. Het geen wat deze behandeling anders maakt is dat we tijdens de behandeling 2 krachtige lasers tegelijk  inzetten, waardoor we zowel van binnenuit als van buitenaf aan huidverslapping, rimpels, hyperpigmentatie en structuur van de huid werken. Door de krachtige energieën met elkaar te combineren levert deze behandeling resultaten op die met geen andere behandeling te vergelijken zijn.
Een jeugdige, egale en gladde huid in 1 à 2 behandelingen met een langdurig resultaat.

Softlift

De SoftLift behandeling met nagenoeg geen hersteltijd stimuleert de collageenproductie maximaal en zorgt voor een stevige, gladde en egale huid. Tijdens deze behandeling werken we specifiek met de erbuim glass techniek en deze laat de boven kant van onze huid in tact. Het verbetert de huidkwaliteit, fijne lijntjes, oppervlakkige rimpels en kleine littekens.
Dé behandeling voor het behouden van een mooie, jeugdige en stralende huid en die preventief werkt tegen huidveroudering. Meerdere sessies worden aanbevolen. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden vanaf 20 jaar.

Hybrid Co2 pixel

De pixel C02 laser, zorgt voor een groot thermisch effect, heeft een korte hersteltijd en is ideaal voor (diepe)rimpels en het het strakker maken van de huid. 
Bij deze behandeling moet de client rekening houden met een downtime van 10 tot 14 dagen, maar het resultaat zal het meer als waard zijn.

Veel gestelde vragen over de Hybrid laser

Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en de mate van huidveroudering of -schade. Ook spelen eventuele beperkingen, zoals hersteltijd, de gevoeligheid van de huid, de combinatie met andere behandelingen en thuisproducten een rol. Bij ernstige indicaties kunnen meerdere behandelingen worden gepland.

Meestal is één behandeling met de Hybrid Lift voldoende en drie tot vier behandelingen met de SoftLift en de Hybrid Oscar(litteken behandeling).

Ook dit is afhankelijk van de gekozen behandeling. De Hybrid Lift voor het hele gelaat duurt 1,5 tot 2 uur en de SofLift 45 minuten.

 

Na de Hybrid Lift behandeling zal de huid roodheid, zwelling en korstvorming vertonen. Dit is een normale en goede huidreactie. Het herstel duurt gemiddeld 3 tot 5 dagen voor een Hybrid Lift. Heb je een Hybrid intens behandeling gehad (hogere instellingen) dan kan het 7 tot 10 dagen zijn. Tijdens het consult zullen we bespreken wat je wensen zijn en hoeveel hersteltijd daarbij past.

Na een SoftLift behandeling is er minimaal herstel nodig van de huid, waardoor deze behandeling ook bekendstaat als de “Lunch time” behandeling. Je kan vrijwel meteen al je dagelijkse activiteiten hervatten.

Het is een intensieve behandeling waar veel warmte bij komt kijken. Je huid zal voor de behandeling met een speciale cremé worden verdoofd, dit maakt de behandeling goed te verdragen. Nu heeft iedereen een andere gevoelsgrens en ook bij hogere instellingen er meer warmte voelbaar zal zijn.

Nadat de huid genezen is, zie je de eerste resultaten van de huidverbetering. Stimulatie van collageen en elastine vraagt gemiddeld 3 à 4 maanden. Tot zeker 4 à 6 maanden na de behandeling treedt nog steeds progressief verbetering op. De huid wordt steviger, poriën verfijnen en rimpels worden minder diep.

Voor de behandeling kan het zijn dat je sommige actieve producten van je thuisproducten enkele dagen van tevoren niet mag gebruiken. Dit vertellen we je tijdens  ons intakegesprek.

Na de behandeling zal het enkele dagen duren voordat de huid volledig hersteld is. De genezingsduur is afhankelijk van de gekozen behandeling en de instellingen.  Er kan zwelling en verkleuring optreden.

Je ontvangt van ons een informatie brief waarin vermeld staat wat je kan verwachten en wat wel en ook niet te doen na de behandeling

Hou hier eventueel rekening mee met het plannen van afspraken, belangrijke gelegenheden en werk.

De huid vraagt altijd om onderhoud. De huid is een levend orgaan en huidveroudering is een proces dat altijd door blijft gaan. We stellen tijdens de behandeling samen een persoonlijk onderhoudsplan op. Bij de meeste mensen zal een jaarlijkse Hybrid- of softlift behandeling volstaan. Echter kunnen kiezen we er graag voor om de huid te ondersteunen met andere behandelingen ( zoals de triple skin booster) om het resultaat zo lang mogelijk goed te houden.

 

Zowel  de ‘gewone’ Co2 laser als de alma hybrid laser worden gebruikt om huidveroudering te voorkomen of te verbeteren en huidverjonging te bereiken. Dit door het verminderen van rimpels, littekens, fijne lijntjes en andere huid problemen zoals structuur of hyperpigmentatie.

Wat doet een ‘gewone’ Co2 laser?

Uit de CO2 laser komt een krachtige lichtstraal. Deze lichtstraal raakt de huid en maakt het water in de huidcellen zo warm dat het verdampt. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid een beetje beschadigd raakt. Als reactie op deze ‘beschadiging’, gaat je lichaam aan het werk om de huid te repareren. Het lichaam begint hierdoor collageen en nieuwe huidcellen aan te maken in het gezicht.

Wat doet de Alma Hybrid laser?

De ALMA Hybrid laser is ook een Co2 laserbehandeling, maar gebruikt daarbovenop meerdere energieën dan alleen CO2. Het gaat dan om Erbium Glass en ultrasound.

Erbium Glass werkt in op de diepere huidlagen, en coaguleert tot diep in de dermis. Ook verhoogt de Erbium Glass-laser de aanmaak van collageen en elastine in de huid Door de combinatie van deze 3 verschillende energieën heeft de Hybrid behandeling een kortere hersteltijd in vergelijking met traditionele laserbehandelingen. Dit komt doordat ze minder intensief zijn en hierdoor minder diepe schade veroorzaken. Roodheid en korstjes zijn minimaal en minder lang aanwezig. 

 

 Behandelingen zijn inclusief*

 • Uitgebreid intakegesprek en persoonlijk advies van de therapeut. Als je bij ons komt, beginnen we met een uitgebreid gesprek waarin we goed luisteren naar wat jij wilt en bekijken we je huid om te zien wat er beter kan. Onze therapeut geeft je dan persoonlijk advies over welke behandeling het beste bij jou past.
 • Verdovende crème voor de behandeling wanneer nodig. Als je een behandeling krijgt waarbij je wat pijn kunt voelen, kunnen we een verdovende crème gebruiken om het wat minder gevoelig te maken.
 • Aanbrengen van hyaluron of retinol na de laserbehandeling ter waarde van €85,00. Na de behandeling zorgen we ervoor dat je huid goed verzorgd wordt. We brengen speciale producten aan die je huid hydrateren en herstellen.
 • Nazorgproducten ter waarde van €100. Je krijgt van ons ook speciale producten mee naar huis om je huid goed te verzorgen na de behandeling. Zo zorgen we ervoor dat je huid snel weer helemaal hersteld is.
 • Nabehandeling met Dermalux LED-fototherapie om de hersteltijd te verminderen na de Hybrid laserbehandeling. Om ervoor te zorgen dat je huid snel herstelt na de behandeling, bieden we ook een nabehandeling aan met speciale LED-lichttherapie. Dit helpt je huid om sneller te herstellen en er weer stralend uit te zien.
 • Nazorg en controles door de therapeut. Na de behandeling houden we contact met je en kun je altijd bij ons terecht voor vragen of als je ergens mee zit. Ook plannen we regelmatig controles in om te zien hoe het met je huid gaat.
 • *Voor Hybrid Fullface-Lift, Soft Lift en CO2 Pixel. Hals en decolleté en volledige wangen.

Wat mag je verwachten van de Alma Hybrid Laserbehandeling bij Total Skin Clinic

Intakegesprek
Het intakegesprek is de eerste stap om te praten over wat het beste is voor je huid en wat jij wilt. Je ontmoet een van onze deskundige therapeuten en zij bekijken je huid goed om te zien wat er beter kan. De therapeut maakt dan een plan speciaal voor jou om je huid te verbeteren en je wensen te laten uitkomen. Ze kiezen zorgvuldig welke behandelingen en producten het beste zijn om jouw doelen te bereiken.
Het voorbereiden van je huid
Het is belangrijk dat je huid klaar is voor de Hybrid Laserbehandeling, zodat de behandeling goed gaat en je zo min mogelijk last hebt. Tijdens het gesprek vertellen we je wat je kunt doen om je huid voor te bereiden, zoals speciale producten gebruiken of andere behandelingen.
De Hybrid Laserbehandeling
Als je de Hybrid Laserbehandeling krijgt, kunnen we afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, een verdovende crème gebruiken zodat het niet pijnlijk is.
Herstel en nazorg
Het duurt een aantal dagen voordat je huid weer helemaal hersteld is na de behandeling. Dit kan per persoon en per behandeling verschillen, maar het kan tot een week duren. Na de behandeling krijg je speciale producten van de therapeut om je huid te verzorgen. Als je vragen hebt na de behandeling, kun je ons altijd bellen. We geven je ook advies over wat je wel en niet moet doen na de behandeling.

Onze therapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een mooiere huid dan is de Hybrid laserbehandeling misschien wel jouw oplossing?

 

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.