Coagulatie littekens Huidoneffenheden

Coagulatie wat houd het in:

Wat is coagulatie en hoe werkt het:

In onze huidkliniek gebruiken we een speciale techniek genaamd coagulatie om huidproblemen te behandelen, oneffenheden weg te nemen en littekens mooier te maken.
Stel je voor dat je een klein bultje, wratje, verdikking of een ander huidprobleempje hebt dat je graag wilt laten verdwijnen. Bij coagulatie gebruiken we een apparaat dat warmte of elektriciteit op het probleemplekje toepast. Dit zorgt ervoor dat het bultje of wratje als het ware wordt weggebrand er ontstaat een korstje op de huid die er na een paar dagen vanzelf afvalt. Het klinkt misschien een beetje eng, maar het is eigenlijk heel snel en je kunt een beetje warmte voelen.
Het mooie van deze techniek is dat het heel effectief is en het probleemplekje vaak permanent verdwijnt. Het is alsof we een toverstafje gebruiken om het weg te toveren! En het beste van alles is dat je daarna geen last meer hebt van dat vervelende bultje of wratje. Dus, als je iets op je huid hebt waar je vanaf wilt, kunnen we je daarbij helpen met deze coagulatie techniek!

wanneer gebruiken we de coagulatie techniek

Klik gerust op bovenstaande behandelingen voor meer informatie.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?