Collageen laser brush huidverslapping en Rimpels  voor zijn

Wil je de afbraak van collageen en elastine tegengaan?

huidveroudering:

Wist je dat onze huid al begint te veranderen als we in de twintig zijn? Maar we zien pas echt duidelijke tekenen van veroudering als we tussen de dertig en veertig zijn. Deze veranderingen gebeuren in de lagen onder onze huid, en dit maakt onze huid een beetje slap. Dat komt doordat de natuurlijke stofjes die onze huid stevig en veerkrachtig houdt – collageen, elastine en hyaluronzuur – minder worden aangemaakt als we ouder worden.
Normaal gesproken houden deze stoffen ons vetweefsel op zijn plek in onze huid, maar als ze minder worden, gaat ons vetweefsel naar beneden door de zwaartekracht, waardoor onze huid gaat hangen. Het hangt ook af van dingen zoals hoe oud we zijn en onze genen. Maar dingen zoals roken en te veel in de zon zijn kunnen het erger maken.
Als onze huid begint te verslappen, zie je dat onze gezichtsvorm minder strak is, onze kaaklijn en mondhoeken hangen meer, onze wangen zien er ingevallen uit en we krijgen meer rimpels.
 
 
 
 
 

Als je kiest voor voor de hybrid collageen brush, kies je voor:

Een behandeling die uitgevoerd wordt met de Hybrid gefractioneerde laser, die de krachtigste laser in zijn soort is. De laser geeft warmte af aan de huid, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dit helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van rimpels. Tijdens de behandeling blijft de bovenste laag van de huid intact, wat zorgt voor een sneller herstel. Na de behandeling kan er roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal na een paar uur.
Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het verzorgen van de huid om de afbraak van collageen en elastine tegen te gaan. Dit helpt bij het behouden van een jeugdige uitstraling en het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Maak er een gewoonte van om dagelijks een goede huidverzorgingsroutine te volgen en uw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon en vervuiling. Op deze manier kunt u de resultaten van de laserbehandeling optimaliseren en uw huid gezond en stralend houden.

Belangrijke tips tegen huidveroudering:

 SPF is your BFF 
De zon maakt endorfine aan, de stof waar iedereen gelukkig van wordt. Maar ga verstandig om met de zon. UV-licht blijft nummer één veroorzaker van rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering. Dus smeren, smeren, smeren! 

 

➝ De juiste zonnebescherming koop je bij Total Skin Clinic.

 

 Weg met die sigaretten
Sigaretten veroorzaken veel schade aan de huid. Denk bijvoorbeeld aan rimpels rond de mond; door continue blootstelling aan vrije radicalen komt er op den duur een gelige, grauwe huid voor terug.
 
 Een glaasje wijn, dat mag 
Regelmatig in overmaat alcoholgebruik en de suikers in alcohol, helpen niet mee in de strijd tegen rimpels en huidveroudering. Geniet dus met mate.

 

4. Gebruik de juiste huidverzorging voor  thuis met antioxidanten, exfoliant en hyaluronzuur! 

 

➝ Laat je goed informeren door onze huid specialisten, wij begrijpen dat je vaak niet meer weet wat je moet kiezen. Wij helpen jou erbij en leggen ook uit waarom deze producten passen bij je huid.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.