Bij Total Skin Clinic te Sittard, maken we gebruik van de Soprano ICE Platinum van Alma Lasers. De meest innovatieve en effectieve oplossing op het gebied van laserontharing. 

De Soprano ICE Platinum wordt binnen de esthetische en chirurgische markt gezien als de meest innovatieve en effectieve oplossing op het gebied van laserontharing. Alma Lasers heeft met de nieuwste Platinum editie van de Soprano ICE laser drie verschillende golflengten in één innovatief handapparaat samengebracht. Deze combinatie vergroot de effectiviteit van de ontharingsbehandeling aanzienlijk en is baanbrekend binnen de laser-/ ontharingsindustrie.

De drie meest effectieve golflengten verenigd in één laser

De drie verschillende golflengten in de Soprano ICE Platinum richten zich tijdens de ontharingsbehandeling gelijktijdig op verschillende structuren binnen de haarfollikel. Doordat de Soprano ICE Platinum de haarfollikel zeer gericht en op verschillende niveaus kan laseren worden de beste resultaten behaald. Hieronder staan de drie verschillende golflengten en hun unieke eigenschappen kort omschreven.

De ALEX 755nm

–  Effectief bij licht gekleurde en dunne haartjes
–  Geschikt voor behandeling van oppervlakkig ingebedde haren.

De SPEED 810nm 

–  Dringt diep door tot in de haarfollikel.

De YAG 1064nm

–  Heeft een gematigde melanine absorptie
–  Geschikt voor de donkere huid
–  Dringt diep door tot in de haarfollikel

platinum-how-it-works

Veilig en pijnloos

De Soprano ICE Platinum maakt gebruik van de HR, SHR en SHR STACK-techniek.  Bij de SHR-modus worden de haarzakjes geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarfollikels effectief worden beschadigd en toekomstige haargroei wordt voorkomen. Dit alles gebeurt met een onwaarneembare snelheid. Dat bied ook de mogelijkheid om de meest donkere huid types te kunnen behandelen. Het lage energieniveau voorkomt eveneens dat de huid tijdens de behandeling beschadigd raakt.

Voor wie en welke huidtypes is de Soprano ice platinum geschikt.

De soprano ice platinum is er voor iedereen, man, vrouw, transgender en non-binair zijn welkom voor deze behandeling. In tegenstelling tot oudere lasertechnieken is de Soprano ICE Platinum geschikt voor alle huidtypen. Dit komt door de gepatenteerde techniek SHR die is toegepast in de Soprano ICE Platinum én door het koelende handstuk. Dit betekent in de praktijk dat zowel een blanke als een donkere huid en zelfs een zomers gebruinde huid veilig kunnen worden behandeld. Een baanbrekende innovatie!

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?