Overbeharing: Stoppels Scheerirritatie Ingegroeide haren Ontsteking Scheren

Ben jij ook zo klaar met die vervelende haren, elke dag moeten scheren en een geïrriteerde huid? 

Haargroei:

Natuurlijke haargroei is een essentieel onderdeel van het menselijk lichaam, dat ons beschermt tegen externe invloeden en ons helpt warm te blijven. Echter, wanneer deze haargroei zich ontwikkelt tot overbeharing, kan het een bron van ongemak en zelfbewustzijn worden voor veel mensen. Overbeharing, ook wel bekend als hirsutisme, verwijst naar abnormale haargroei op delen van het lichaam waar normaal gesproken minder of geen haar groeit. Dit kan variëren van mild tot ernstig en treft zowel mannen als vrouwen.
Voor velen kan overbeharing een dagelijks strijd zijn, waarbij frequente ontharing nodig is om het probleem te verbergen. Deze voortdurende inspanningen kunnen emotionele spanning veroorzaken, zoals gevoelens van schaamte en verminderd zelfvertrouwen. Bovendien kunnen traditionele methoden van ontharing, zoals scheren, waxen of epileren, leiden tot huidirritaties, ingegroeide haren en zelfs pijnlijke bijwerkingen.
Het omgaan met overbeharing kan een uitdaging zijn, maar het is belangrijk om te weten dat er behandelingsopties beschikbaar zijn om de haargroei te verminderen en het zelfvertrouwen te herstellen.

Bij Total skin Clinic zijn we gespecialiseerd in laserontharing sinds 2007.

Bij Total Skin Clinic streven we ernaar om u de best mogelijke behandelingen te bieden met behulp van geavanceerde technologieën.
Een van onze meest gewaardeerde behandelingen is laserontharing, en we zijn verheugd om te werken met de Soprano Ice Platinum, een toonaangevende laserontharingsoplossing. Met deze geavanceerde technologie kunnen we op een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze manier ongewenst haar verwijderen. De kracht van de Soprano Ice Platinum ligt in zijn innovatieve 3 golflengtes in een handstuk en zijn cooling-technologie, die zorgt voor continue koeling van de huid tijdens de behandeling, waardoor uw comfort wordt gemaximaliseerd.
Met de Soprano Ice Platinum kunnen we verschillende gebieden van het lichaam behandelen, waaronder het gezicht, de armen, benen, rug, bikinilijn en meer. Bovendien is de Soprano Ice Platinum geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid, dankzij de geavanceerde diode-lasertechnologie die veilig en effectief werkt op verschillende huidtinten.
Bij Total Skin Clinic nemen we uw veiligheid en tevredenheid zeer serieus. Daarom zorgen we ervoor dat onze Soprano Ice Platinum-laser jaarlijks wordt onderhouden en voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. Bovendien is onze laser goedgekeurd door de relevante gezondheidsinstanties, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw behandelingen bij ons.
Kies Total Skin Clinic voor uw laserontharingsbehoeften en ervaar de kracht van geavanceerde technologie gecombineerd met onze expertise en toewijding aan uw huidverzorging.

Soprano ice platiumun uitgelegt:

De drie meest effectieve golflengten verenigd in één laser
De drie verschillende golflengten in de Soprano ICE Platinum richten zich tijdens de ontharingsbehandeling gelijktijdig op verschillende structuren binnen de haarfollikel. Doordat de Soprano ICE Platinum de haarfollikel zeer gericht en op verschillende niveaus kan laseren worden de beste resultaten behaald. Hieronder staan de drie verschillende golflengten en hun unieke eigenschappen kort omschreven.
De ALEX 755nm
–  Effectief bij licht gekleurde en dunne haartjes
–  Geschikt voor behandeling van oppervlakkig ingebedde haren.
De SPEED 810nm 
–  Dringt diep door tot in de haarfollikel.
De YAG 1064nm
–  Heeft een gematigde melanine absorptie
–  Geschikt voor de donkere huid
De Soprano ICE Platinum staat bekend om zijn veiligheid en pijnloze behandelingen, dankzij de geavanceerde HR, SHR en SHR STACK-technologieën. In de SHR-modus worden de haarzakjes geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarbij effectieve beschadiging van de haarfollikels plaatsvindt, wat resulteert in het voorkomen van toekomstige haargroei. Dit gebeurt met een snelheid die voor het menselijk oog onwaarneembaar is, waardoor het comfortabel is voor de patiënt. Deze benadering maakt het ook mogelijk om zelfs de donkerste huidtypes veilig te behandelen.
Bovendien zorgt het lage energieniveau van de Soprano ICE Platinum ervoor dat de huid tijdens de behandeling niet wordt beschadigd, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele ervaring voor de patiënt. Met deze innovatieve technologieën kunnen patiënten genieten van effectieve en pijnloze laserontharingsbehandelingen, zonder zorgen over mogelijke bijwerkingen of ongemak.

Meest gestelde vragen over laserontharing:

  1. Vraag: Is laserontharing pijnlijk? Antwoord: Met de Soprano Ice Platinum is laserontharing vrijwel pijnloos dankzij de geavanceerde SHR-technologie, waarbij de haarzakjes geleidelijk worden opgewarmd zonder de huid te beschadigen. Ook speelt natuurlijk de behandelende zone een rol en de gevoeligheid van cliënt tot client.
  2. Vraag: Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente haarverwijdering? Antwoord: Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig met tussenpozen van 4-6-8 weken voor optimaal resultaat, maar dit kan variëren afhankelijk van uw haartype, man of vrouw en huidskleur.
  3. Vraag: Is laserontharing veilig voor alle huidtypes? Antwoord: Ja, de Soprano Ice Platinum is veilig voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid, dankzij de SHR-technologie die de huid koelt en de haarfollikels selectief verwarmt.
  4. Vraag: Kan ik direct na de behandeling weer mijn dagelijkse activiteiten hervatten? Antwoord: Ja, met de Soprano Ice Platinum kunt u direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten, omdat er geen hersteltijd nodig is.
  5. Vraag: Zijn de resultaten van laserontharing permanent? Antwoord: Ja, laserontharing met de Soprano Ice Platinum kan permanente haarvermindering bieden. Gemiddeld blijft 80 tot 90% van de startende haren weg na de behandelingen, maar sommige patiënten hebben mogelijk onderhoudsbehandelingen nodig om de resultaten te behouden.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.