Laser lip lift: volume hydratatie natuurlijk

Wil jij mooie volle en vooral natuurlijke lippen? dan is de hybrid laser lift jou oplossing

Je lippen:

Onze lippen worden dunner naarmate we ouder worden en het lippenrood trekt zich langzaam terug. Dit komt doordat de aanmaak van collageen rond ons 20e levensjaar begint af te nemen. Collageen is essentieel voor de structuur en de stevigheid van het bindweefsel en speelt een belangrijke rol bij het behouden van het volume in onze lippen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het volume in de lippen te herstellen, en een van deze methoden is met behulp van de hybrid laser.
De hybrid laser maakt gebruik van een unieke combinatie van technologieën en een speciaal lipprotocol om de lippen te stimuleren om collageen en elastine aan te maken. Dit resulteert in vollere en stralende lippen, zonder dat er injecties nodig zijn. Met de hybrid laser kunnen we de natuurlijke jeugdige uitstraling van uw lippen herstellen, waardoor u weer kunt genieten van een jeugdige en aantrekkelijke lippen.

Het verschil tussen de laser lip lift en filters:

De laser lip lift met de hybrid laser en een lip filler zijn beide behandelingen die tot doel hebben om de lippen te verbeteren, maar ze werken op verschillende manieren en hebben verschillende effecten:
 1. Laser lip lift met de hybrid laser:
  • Deze behandeling maakt gebruik van de hybrid laser, die een combinatie van technologieën gebruikt om de lippen te stimuleren om collageen en elastine aan te maken.
  • De laser lip lift richt zich op het verjongen en verbeteren van de lipcontouren door de productie van collageen en elastine te stimuleren.
  • Het resultaat is vollere en stralendere lippen, zonder dat er injecties nodig zijn.
  • Deze behandeling heeft een meer natuurlijk en geleidelijk effect op de lippen en kan helpen bij het verbeteren van de algehele lipstructuur en -vorm.
 2. Lip filler:
  • Lipfillers zijn injecteerbare producten die worden gebruikt om volume toe te voegen aan de lippen.
  • Lipfillers worden direct in de lippen geïnjecteerd om onmiddellijk volume toe te voegen en de lipcontouren te verbeteren.
  • Het resultaat is direct zichtbaar en kan een meer uitgesproken en dramatisch effect geven aan de lippen.
  • Lipfillers hebben een tijdelijk effect en moeten periodiek worden herhaald om het volume en de vorm van de lippen te behouden.
Kortom, het belangrijkste verschil tussen de laser lip lift met de hybrid laser en een lip filler is de manier waarop ze werken en het type resultaat dat ze bieden. De laser lip lift richt zich op het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie en het verbeteren van de lipcontouren, terwijl lipfillers direct volume toevoegen aan de lippen met behulp van injecteerbare producten.

Hoe zien je lippen en de huid erom heen uit naar de behandeling?

Na een laser lip lift kunnen je lippen en de huid eromheen enigszins rood en gezwollen zijn, wat normaal is na de behandeling. Deze roodheid en zwelling kunnen een paar dagen aanhouden, maar zullen geleidelijk afnemen. Ook kan de huid droog aanvoelen en licht gaan schilferen gedurende enkele dagen na de behandeling.
Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon en de lippen goed te hydrateren met een vochtinbrengende lippenbalsem of crème. Het herstelproces kan variëren van persoon tot persoon, dus het is mogelijk dat je wat downtime ervaart voordat je het uiteindelijke resultaat van de behandeling ziet. Gedurende deze tijd is het essentieel om de instructies van je behandelaar op te volgen en eventuele nazorgadviezen te volgen om het genezingsproces te optimaliseren.

Voor en na laser lip lift behandeling

Belangrijke tips voor een goede lip verzorging:

SPF is your BFF 
De zon maakt endorfine aan, de stof waar iedereen gelukkig van wordt. Maar ga verstandig om met de zon. UV-licht blijft nummer één veroorzaker van rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering. Dus smeren, smeren, smeren! 
➝ De juiste zonnebescherming koop je bij Total Skin Clinic.
Weg met die sigaretten
Sigaretten veroorzaken veel schade aan de huid. Denk bijvoorbeeld aan rimpels rond de mond; door continue blootstelling aan vrije radicalen komt er op den duur een gelige, grauwe huid voor terug.
Een glaasje wijn, dat mag 
Regelmatig in overmaat alcoholgebruik en de suikers in alcohol, helpen niet mee in de strijd tegen rimpels en huidveroudering. Geniet dus met mate.
 Gebruik de juiste huidverzorging voor  thuis met antioxidanten, exfoliant en hyaluronzuur! 
➝ Bij onze laser lip behandeling ontvang ook een lip verzorging.
Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.