img_9193

Oppervlakkige peeling

Last van een vlekkerige en/of grauwe huid? of is er een overmatige talgproductie waardoor je huid vet is. Dan kan een oppervlakkig peeling de oplossing zijn. Doormiddel van een peeling kunnen we op een veilige en gewoon trotseerde manier de laag met beschadigde huidcellen verwijderen, waardoor je huid (weer) een fris en gezond uiterlijk krijgt.

De behandeling

Na een huidanalyse, zal de behandelaar bepalen welke peeling op dat moment de beste keuze is om het beste resultaat te bereiken. De huid wordt gereinigd en voor behandeld met een daarvoor speciaal gemaakte vloeistof. na het aanbrengen van de peeling kan de huid iets branderig/jeukerig kunnen aan voelen. bij het verwijden kan er een gevoel van warmte ontstaan.
de huid zal vervolgens na behandelt worden, dit zal de peeling neutraliseren.

Soorten oppervlakkige peelings

We gebruiken in ons instituut AHA en BHA peelings om oppervlakkig te peelen. Voor de AHA peelings gebruiken wij verschillende soorten zuren. Zo zijn er enkelvoudige, maar hebben we ook gecombineerde-peels. aFhankelijk van het te behalen resultaat en de conditie van de huid, wordt er elke behandeling opnieuw tijdens de huidanalyse opnieuw bepaald welke er wordt ingezet. Deze peelings hebben een positieve werking op huidveroudering en alles wat daarbij komt kijken.
Ook de BHA peeling zijn er enkelvoudig maar ook gecombineerd met AHA peelings. Deze peeling worden ingezet bij onzuivere huiden met een verhoogde talg productie. Zoals bij acné.

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?