Huidkliniek Total Skin Clinic

Total Skin Clinic is de kliniek in Sittard en omstreken waar het beste van cosmetische dermatologie en medische kennis samenkomen. Door onze medische en jarenlange kennis op het gebied van huidverbetering en herstel, bieden wij in onze kliniek een uniek totaalconcept aan waarbij het beste van twee specialisaties samenkomt.

Total Skin Clinic is een volwaardige huidkliniek waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing wordt geboden. Sandra mag zich met haar 29 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert alle benodigde specialisaties en met haar medische achtergrond kan ze u helpen het beste resultaat te behalen. Naast haar staat een evenzo gespecialiseerd team wat Total skin Clinic zowel medisch als cosmetisch nog krachtiger maakt.

Onze Werkwijze

Total Skin Clinic heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidherstel zoals acne, littekens, wondzorg, eczeem, psoriasis  en huidverjonging, verschillende lasers en permanent make-up. Samen met u werken we naar een mooie en gezonde huid toe met behulp van krachtige behandelingen en intensieve (semi) medische producten. Wij zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zelf tot activatie brengen.

Jarenlange studies en het nog steeds volgen van diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Dit stelt ons in staat om buiten de gebaande paden te denken en andere technieken toe te passen. Daar waar je bij dermatologie, plastische chirurgie of huisart een ‘nee’ krijgt kijken we verder en kunnen vaak toch helpen.

Persoonlijke aandacht staat voorop, u krijgt altijd een eerlijk advies.

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens dit intake  gesprek zal een van onze deskundige medewerkers samen kijken naar de hulpvraag. Om vervolgens   een persoonlijk behandelplan op te stellen na behoeven van u wensen en mogelijkheden. 

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button