Mesoestetic sun protection

 In Blog

Alhoewel de zomer officieel nog niet is begonnen hebben we de eerste zomerse dagen in Nederland al gehad! Heerlijk dat zonnetje, maar tegenwoordig durft niemand meer urenlang onbeschermd in de zon te liggen. Gelukkig ook maar! De afgelopen jaren is er in toenemende mate aandacht voor de schadelijke gevolgen van UV- straling en wordt het gebruik van zonnebrandcrèmes actief gestimuleerd. Als huidverbeteringskliniek hechten ook wij enorm veel belang aan goede, effectieve zonbescherming voor de huid. In deze blog lichten wij daarom één van onze zonnecrèmes uit, namelijk: mesoprotech melan 130+ pigment control (SPF50+ ) van Mesoestetic.

Over Mesoestetic

Mesoestetic is één van de meest inspirerende en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld. Het bedrijf houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. Het bedrijf werkt daarvoor nauw samen met ziekenhuizen, universiteiten en ervaren specialisten uit de sector.

Mesoestetic – sun protection SPF50+

Deze zonnecrème van Mesoestetic heeft een zeer hoge beschermingsfactor en is geschikt voor alle huidtypen. Er zitten verschillende zonfilters in dit product verwerkt die een effectieve barrière vormen tegen UV- straling. Dankzij hydraterende eigenschappen vormt deze zonbescherming de essentiële aanvulling voor ieder type huidbehandeling die gericht is op het voorkomen en verbeteren van tijdelijke uitdroging. Dit product wordt speciaal aangeraden voor mensen met een gevoelige huid die extra bescherming goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een huid met pigmentvlekken. Mesoestetic zonnecrème is verpakt in een kleine tube en dus gemakkelijk mee te nemen voor onderweg! Dankzij SPF 50 bruint men op een veilige en gezonde manier. Je bruine kleur zal op deze manier veel langer houden.

Mesoestetic is exclusief verkrijgbaar bij Total Skin Clinic! Wij adviseren je graag over jouw huidtype en welke (factor) zonbescherming het beste daarbij past. Ons advies is om altijd zonbescherming te gebruiken, ongeacht of je een lichte / donkere huid hebt en wel / niet snel verbrandt. Geloof ons: je huid is je dankbaar! ????

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button