d3636d07-c0eb-4f1c-b9b2-e6538ceb2d31_4_5005_c

Onze lippen:

Onze lippen worden naarmate we ouder worden dunner en het lippenrood trekt zich langzaam terug. Net als bij de rest van onze huid neemt de aanmaak van collageen rond ons 20ste levensjaar af. Collageen zorgt voor de structuur en de sterkte van het bindweefsel en is belangrijk voor het volume in onze lippen. Er zijn meerdere manieren om weer volume te stimuleren en een van deze manieren is d.m.v. de hybrid laser.

Deze gaat met zijn unieke combinatie en uniek lip protocol onze lippen aan het werk zetten om collageen en elastine aan te maken, met als resultaat mooie en stralende lippen zonder inspuitingen.

De laser lip lift:

De laser lip lift is een van onze nieuwe behandelingen binnen onze kliniek.

Een niet chirurgische ingreep geschikt voor ALLE patiënten.

Dus ben jij diegene die niet kiest voor een filler maar je lippen een boost wil geven en zijn natuurlijke volume en uitstraling wil geven, dan is de laser lift jouw behandeling.

 

De voordelen van deze behandeling zijn onder andere:

  • stimulatie van het lichaamseigen collageen.
  • de lip structuur verbeteren.
  • een betere product opname.

Hoe ziet de behandeling laser lip lift eruit?

De lippen van de cliënt worden gereinigd  en verdoofd d.m.v. een crème. De cliënt krijgt dan oog-bescherming op . De laser komt 2-3 keer langs de lippen en rond de grens. Er wordt een verzorgende en hydraterende  créme aan gebracht.

De hele behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wat is het verschil tussen de laser lift en een filler?

De laser lift stimuleert je eigen collageen en verbetert de kwaliteit van het lippen oppervlak d.m.v. structuur, volume en hydratatie.

De lipofiller gebruikt hyaloron en viscositeit voor volume en hydratatie d.m.v. inspuiting.

Wat kost deze behandeling?

Een losse behandeling kost € 200,00. Er is ook een mogelijkheid om een abonnement af te sluiten met meerdere voordelen. Bel, app of mail voor meer informatie. Prijzen

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?