Alma TED haarstimulatie bij Total Skin Clinic.

Alma TED  is uniek  en helemaal nieuw in Nederland. HET is een revolutionaire, niet-invasieve behandeling.  Dit wilt zeggen niet-chirurgisch, pijnvrij en naaldvrij. Het verhoogd de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en verhoogde omzet van folliculaire cellen, verbeterd het uiterlijk van de haar. Het haar wordt dikker, voller, steviger en gaat glansen.

Ruim 40% van de vrouwen waarvan al 15% op jonge leeftijd krijgt te maken met een vorm van kaalheid. Bij de mannen is dat 80%.

  • korte behandelduur.
  • Pijnloos
  • zonder naalden en/of inspuitingen.
  • Klinisch bewezen in uitgebreide studies.
6a436514-d56c-4ea3-ae3c-6bd014269f96

Wat is  ALMA TED haargroei techniek?

De TED haargroei techniek is een procedure die gebruik maakt van lucht druk en akoestische geluidsgolven. In combinatie leveren deze 2 functies haarsignaal moleculen langs de langs de beschermende huidlaag naar beneden tot in de 2de huidlaag. In tegenstelling van mesotherapie worden er voor deze methode geen naalden gebruikt en dit maakt de behandeling pijnloos.

TED staat voor transepidermale afgifte van voedingsstoffen die de algehele gezondheid van de hoofdhuid verbeterd  en zorgt voor een verstevigd de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt bevordert. De akoestische geluidsgolven produceren gasvormige bellen in bovenste huidlaag (stratum corneum). Dit zorgt voor een betere toegankelijkheid van voedingstoffen, naar de juiste plaats richting het haarzakje. Er ontstaat als ware een trek en duw effect dat zich richt op het haarzakje en stimuleert zo grotere groei.

 

Wat kan men verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de  behandeling zullen er geen naalden gebruikt worden en zal pijnloos zijn. De patiënt kan een warm en zoemend gevoel ervaren en horen. DE behandeling met de TED  duurt ongeveer een half uur en wordt opgevolgd met een sessie , van 20 minuten onder de Dermalux led fototherapielamp , je kunt na de behandeling  je normale activiteiten hervatten.

TED haargroei stimulatie van Total skin Clinic is geschikt voor:

Mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar en beginnende kaalheid. Vaak komt dit voort uit een hormonale disbalans zoals bijvoorbeeld de menopauze die zowel bij mannen als vrouwen de kop op kan steken. Op jongere leeftijd zien we dat alopecia vaak de boosdoener is. Vaak gaat het haar verlies gepaard met schaamte.

 

TED behandelgebieden:

  • Hoofd
  • Wenkbrauwen
  • Baard
De behandeling

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld 4  behandelingen nodig, om het optimale resultaat te behalen. Met een interval van 4 weken. Men zal na de eerste behandeling al een verschil kunnen merken. Minder haarverlies, betere structuur en meer glans. En volledige haar cycles duurt 3 maanden en die zijn ook nodig om nieuwe haren te gaan laten groeien. Het is wel van belang om thuis de juiste producten te gebruiken om het resultaat te optimaliseren en te behouden.

Als onderhoud adviseren we om elke 3 maanden een herhalings behandeling te laten uitvoeren en de thuis producten te blijven gebruiken.

Bijwerkingen en hersteltijd

Na de behandeling:

Na de behandeling  kunt u meteen u dagelijkse bezigheden weer hervatten. Tenminste 24 uur de haren niet wassen, niet lang warm/heet douchen of in bad. geen sauna of andere activiteiten waarbij transpiratie wordt opgewekt

VEILIG EN BETROUWBAAR

De producten en behandelingen van Alma lasers zijn klinisch getest en worden aan bevolen door artsen, dermatologen en medisch overal ter wereld. bekijk op http://www.almalasers.nl onze klinische bronnen om literatuur, casestudy’s  en wetenschappelijk onderzoek te lezen dat is uitgevoerd door enkele van de meest vooraanstaande artsen en onderzoekers ter wereld.

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?