Body contouring| Total Skin Clinic

Het succes verhaal achter Alma’s niet-invasieve (zonder operatie/liposuctie)body countouring behandelmethodes ligt in de combinatie van de diverse technologieën. De Accent Prime beschikt  over zowel ultrasone- als radiofrequentietechnologieën. Door de diversiteit en flexibiliteit van beide technologieën te combineren, is het mogelijk om de meeste probleemgebieden aan te pakken en de lichaamscontouren aanzienlijk te verbeteren. Het grootste voordeel hiervan is dat resultaten worden bereikt zonder hersteltijd die gepaard gaat met invasieve (operatie/liposuctie) procedures.

De behandelingen zijnveilig,effectief en geschikt voor alle huid- en lichaamstypes

  • korte behandelduur.
  • gecombineerde technologieën voor verbeterde, langdurige resultaten.
  • Klinisch bewezen in uitgebreide studies.

Welke zones kunnen we behandelen.

Eigenlijk zijn bijna alle zones van het lichaam te behandelen. De meest voorkomende zijn:

  • De buik
  • De billen
  • De benen
  • Love handles
  • Onderrug
  • armen
  • knieën

Hoe Gaat niet-invasieve vetverwijdering  (zonder operatie) in zijn werk?

Met deze behandeling wordt op een gelijkmatige manier energie in de huid gebracht. De energie richt zich alleen op de vetcellen en ontziet het omliggende weefsel. De eens zo hardnekkige vetcellen worden afgevoerd door het lichaam via het lymfesysteem. Het diepe thermische effect, wat eveneens door de energie is ontstaan, verstrakt de huid van het behandelde gebied.

Hoe werkt radiofrequentie therapie voor huidverstrakking?

RF-golven verwarmen de diepe laag van u huid tot ongeveer 55°C. Onderzoeken hebben aangetoond dat het vasthouden van een temperatuur van meer dan 46°C gedurende meer dan 3 minuten ervoor zorgt dat je lichaam ervoor zorgt dat je lichaam Heat Shock Protiens (HSP) aangeeft. Deze eiwitten stimuleren je lichaam om nieuwe collageenvezels aan te maken. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

 

Wat zijn de voordelen van RF-behandelingen?

In tegenstelling tot lasers (die lichtgolven met een hoge frequentie gebruiken), kan de lagere frequentie van RF veilig naar een dieper niveau in de huid doordringen, waardoor de huidskleur en structuur worden verbeterd en de huid gelift wordt, door het samen trekken van de collageen- en elastinevezels.

Laser zijn ook fantastische methoden voor huidverbetering, maar brengen vaak een downtime met zich mee.

De behandeling

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig per zone, met een interval van 2 weken. Om het optimale resultaat te behalen. Na de behandeling is er direct zichtbaar resultaat, maar het inwerk gezette proces werkt nog 4 tot 6 maanden na de behandeling door, het definitieve resultaat zal ook dan pas meetbaar zijn. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt gemiddeld 30 to 60 min

Bijwerkingen en hersteltijd

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling zal er wat roodheid op de huid te zien zijn. De dagelijkse bezigheden kunnen zonder probleem voortgezet worden. Van belang is dat men genoeg water drinkt voor en na de behandeling, zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

VEILIG EN BETROUWBAAR

De producten en behandelingen van Alma lasers zijn klinisch getest en worden aan bevolen door artsen, dermatologen en medisch overal ter wereld. bekijk op http://www.almalasers.nl onze klinische bronnen om literatuur, casestudy’s  en wetenschappelijk onderzoek te lezen dat is uitgevoerd door enkele van de meest vooraanstaande artsen en onderzoekers ter wereld.

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?