Accent Prime voor hals en gelaat

Accent Prime is het meest geavanceerde werkstation van alma Laser voor huidversteviging, bodycontouring en ethische verbeteringen. het platform combineert de laatste innovaties op het gebied van Ultrasound en RF-technologieën (radiofrequentie)en levert effectieve behandelingen die goed op de cliënt kunnen worden afgestemd en natuurlijk, langdurige resultaten bieden.

  • korte behandelduur.
  • gecombineerde technologieën voor verbeterde, langdurige resultaten.
  • Klinisch bewezen in uitgebreide studies.

Accent Prime voor gelaat en hals

Tijdens de behandeling wordt er  radiofrequentie (Heath energie) gebruikt.
Als doel  versteviging van het weefsel . Veel mannen en vrouwen merken na verloop van tijd de huid van hen gezicht en/of hals zijn elasticiteit en stevigheid heeft verloren. Het resultaat is een verslapt, ingevallen, verouderd uiterlijk en zelfs die zeer ongewenste dubbele onderkin.

Accent prime werkt op heft netwerk van de collageenvezels en heractiveert deze zodat de huid weer haar elasticiteit en vorm herwint, op een natuurlijke en biologische manier. De resultaten zullen een glimlach op uw gezicht toveren.

Hoe werkt radiofrequentie therapie voor huidverstrakking?

RF-golven verwarmen de diepe laag van u huid tot ongeveer 55°C. Onderzoeken hebben aangetoond dat het vasthouden van een temperatuur van meer dan 46°C gedurende meer dan 3 minuten ervoor zorgt dat je lichaam ervoor zorgt dat je lichaam Heat Shock Protiens (HSP) aangeeft. Deze eiwitten stimuleren je lichaam om nieuwe collageenvezels aan te maken. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

 

Wat zijn de voordelen van RF-behandelingen?

In tegenstelling tot lasers (die lichtgolven met een hoge frequentie gebruiken), kan de lagere frequentie van RF veilig naar een dieper niveau in de huid doordringen, waardoor de huidskleur en structuur worden verbeterd en de huid gelift wordt, door het samen trekken van de collageen- en elastinevezels.

Laser zijn ook fantastische methoden voor huidverbetering, maar brengen vaak een downtime met zich mee.

De behandeling

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig per zone, om het optimale resultaat te behalen. Na de behandeling is er direct zichtbaar resultaat, maar het inwerk gezette proces werkt nog 4 tot 6 maanden na de behandeling door, het definitieve resultaat zal ook dan pas meetbaar zijn. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt gemiddeld 30 to 60 min

Bijwerkingen en hersteltijd

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling zal er wat roodheid op de huid te zien zijn. De dagelijkse bezigheden kunnen zonder probleem voortgezet worden. Van belang is dat men genoeg water drinkt voor en na de behandeling, zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

VEILIG EN BETROUWBAAR

De producten en behandelingen van Alma lasers zijn klinisch getest en worden aan bevolen door artsen, dermatologen en medisch overal ter wereld. bekijk op http://www.almalasers.nl onze klinische bronnen om literatuur, casestudy’s  en wetenschappelijk onderzoek te lezen dat is uitgevoerd door enkele van de meest vooraanstaande artsen en onderzoekers ter wereld.

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button