Harmony XL

Harmony XL – Alma Lasers

Bij Total Skin Clinic maken we bij diverse behandelingen gebruik van de Harmony XL Laser, een technologie van Alma Lasers. Alma Lasers levert al geruime tijd de meest innovatieve technologieën voor esthetiek. Harmony XL biedt de flexibiliteit om de grootste verscheidenheid aan indicaties te kunnen behandelen, zoals:

–  Huidvernieuwing
–  Ontharing
–  Pigmentvlekken
–  Vaatafwijkingen
–  Acnelittekens
–  Schimmelnagels

Verschillende handapparaten

De Harmony XL Laser werkt met verschillende handapparaten voor de toepassing van zowel licht- als lasertherapie. De volgende apparaten zijn bij ons beschikbaar voor behandelingen:

–  Advanced Fluorescence (AFT) 420
–  Advanced Fluorescence (AFT) 540
–  Advanced Fluorescence (AFT) 570

Voor behandeling van acne, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, wijnvlekken, rosacea, angiomen, spider naevi etc.

–  SHR-ontharingsmethode van Alma 

De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige, eenmalige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering. De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Veilig, snel en nagenoeg pijnloos.

–  Near Infrared Technologie (NIR)

Voor hermodellering van de huid en peelingsbehandelingen met gebruik van een lichtbron van hoog vermogen in het bijna- infraroodspectrum. Deze lichtenergie stimuleert de groei van nieuw collageen, maakt de huid strakker en geeft de huid een jeugdige gloed.

–  1064 Nd:YAG met lange puls

Biedt een krachtige oplossing voor de behandeling van zowel vaatafwijkingen als diepe aders.

–  ER-YAG 2940 nm Pixel Pro 

Biedt een zeer effectieve fractionele ablatieve laserbehandeling voor huidpeeling. iPixel zorgt voor een significante verbetering van de huidtint, elasticiteit en textuur, verhoogt het vochtgehalte, vermindert oppervlakkige pigmentatie en verkleint de poriën. Ideaal voor littekens, fractionele en ablatieve huidvernieuwing, grove poriën en oppervlakkige rimpels.

Start typing and press Enter to search