img_7272

Bij Total Skin Clinic maken we bij diverse behandelingen gebruik van de Harmony XL Laser, een technologie van Alma Lasers. Alma Lasers levert al geruime tijd de meest innovatieve technologieën voor esthetiek. Harmony XL biedt de flexibiliteit om de grootste verscheidenheid aan indicaties te kunnen behandelen, zoals:

–  Huidvernieuwing
–  Pigmentvlekken
–  Wratten
–  Vaatafwijkingen
–  Acnelittekens
–  Schimmelnagels

 

Verschillende handapparaten

De Harmony XL Laser werkt met verschillende handapparaten voor de toepassing van zowel licht- als lasertherapie. De volgende apparaten zijn bij ons beschikbaar voor behandelingen:


–  Advanced Fluorescence (AFT) 460
  Advanced Fluorescence (AFT) 570

Voor behandeling van acne, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, wijnvlekken, rosacea, angiomen, spider naevi etc.

–  Soprano ice platinum van Alma 

De soprano ice platinum is een geïrrigeerde oplossing die de voordelen combineert van alle 3 de golflengten in een behandeling. Namelijk 810 NM, 755 NM en de 1064 NM. Hierdoor hebben we een optimaal behandelingsspectrum.

met 3 golflengten kunnen we doelgericht verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haar follikel behandelen.

  • 3 gecombineerde golflengtes bestrijken het optimale behandelspectrum.
  • nagenoeg pijnloos.
  • bewezen veiligheid.
  • alle huidtypen, zelfs de gebruinde huid.

–  1064 Nd:YAG met lange puls

Biedt een krachtige oplossing voor de behandeling van zowel vaatafwijkingen als diepe aders.

  ER-YAG 2940 nm Pixel Pro 

Een fractional laserbehandeling is een intensieve laserbehandeling ten behoeve van huidverjonging en – verbetering. De huid wordt behandeld met gefractioneerde laserstralen, waarbij door enorme verhitting minuscule gaatjes in de huid ontstaan. De laserstralen richten zich heel gecontroleerd op het aanwezige water in de huidcellen waardoor een verdamping optreedt. De gezonde huid gaat vervolgens de minuscule gaatjes genezen met nieuwe huidcellen. Het herstellend vermogen van de huid stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid als het ware een ‘natuurlijke lift’ krijgt. De huid zal twee tot drie weken na de behandeling al steviger, strakker en gladder aanvoelen. Tevens vermindert de behandeling zichtbaar oneffenheden – zoals rimpels, pigmentvlekken en littekens – in de huid.

Start typing and press Enter to search

Call Now Button