[GETEST]: Hydrating Emulsion van Pascaud Beauty Innovations

 In Blog

Wie regelmatig een bezoek brengt aan Total Skin Clinic moet het wel zijn opgevallen: het breed uitgemeten assortiment van Pascaud Beauty Innovations. Pascaud ontwikkelt schoonheidsconcepten voor professionele instituten en is dus niet in reguliere drogisterijen verkrijgbaar.

Centraal bij Pascaud is de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn en elkaar onderling ondersteunen en versterken. De Beauty Triangle bestaat uit:

  • OUTSIDE IN BEAUTY: Schoonheid van buiten naar binnen
  • INSIDE OUT BEAUTY: Schoonheid van binnen naar buiten
  • ZEN BEAUTY: Schoonheid van inzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het product dat in deze blog centraal staat, de ‘Hydrating Emulsion’, valt onder de eerste categorie. Deze hydraterende emulsie is namelijk een vloeibare dag- en nachtcrème, een verzorgingsproduct dat met een duur woord ook wel aangeduid wordt als een ‘cosmeceutical’. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

We hebben wederom een dame uitgenodigd dit product voor ons te testen. Zita (25) vertelt jullie over haar ervaringen:

“Op aanbevelen van Sandra, de eigenaresse van Total Skin Clinic, ga ik voor enkele weken uitsluitend gebruik maken van Hydrating Emulsion. Dit product is immers geschikt voor de jonge en vette huid. Gezien ik wel eens last heb van onzuiverheden en/of een onrustige huid, is deze gezichtscrème de moeite van het proberen zeker waard. De emulsie belooft niet vet aan te voelen, snel te worden opgenomen in de huid en het vochtgehalte in de huid te verbeteren. Ik ben benieuwd!

Ondanks het feit dat deze crème géén parfum bevat, ruikt de vloeibare substantie alles behalve neutraal. Ik meen toch echt iets te ruiken, en dat bedoel ik zeker niet negatief. Zou het de Aloë Vera zijn die ook in dit product is verwerkt? Aangenaam is het in ieder geval wel! Dat geldt ook voor de zojuist genoemde beloften: de emulsie voelt inderdaad niet vettig aan en wordt snel opgenomen in de huid. Fijn! Persoonlijk houd ik namelijk niet van crèmes die een vettige gloed op je gezicht achterlaten.

De eerste indruk over ‘Hydrating Emulsion’ is dus zeker positief. Lastiger vind ik het om vast te stellen of ik na vijf weken gebruik ook écht een verschil merk. Is mijn gezichtshuid rustiger geworden? Helemaal vrij van onzuiverheden is mijn huid niet geweest, al kun en mag je dat denk ik ook niet verwachten van een crème. Ik geloof namelijk, net als Pascaud, dat schoonheid door meerdere factoren wordt beïnvloed. Zo zijn gezonde voeding en mentale gezondheid minstens net zo belangrijk.

Als dag- en nachtcrème heb ik dit product echter zeker als prettig ervaren, en heeft mijn overwegend gevoelige huid er goed op gereageerd. Voorlopig blijf ik ‘Hydrating Emulsion’ van Pascaud Beauty Innovations dus zeker gebruiken als onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorging.”

Meer weten? Kijk eens op www.pascaud.com voor meer productinformatie of laat je bij Total Skin Clinic geheel vrijblijvend adviseren over ons assortiment.

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button