Hybrid laserbehandeling

De Alma Hybrid Laser bij Total Skin Clinic  is de krachtigste huidbehandeling voor het maximaal verbeteren van huidveroudering, huidverslapping, grove huidstructuur en (acne)littekens. De Hybrid is de eerste én enige laser die meerdere  krachtige energieën    samenbrengt in een unieke combinatie die verbluffende resultaten oplevert met een minimale hersteltijd. De laser combineert een CO2, 1570nm en impact ultrasound.

Wat kan de Hybrid Laser voor je betekenen?

De Alma Hybrid is het allernieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering en combineert twee golflengtes in één behandeling. De hybrid laser is uiterst geschikt voor het verbeteren van: 
 
 • Rimpels van oppervlakkig tot diep
 • Huidverslapping
 • Fijne lijntjes
 • Pigment, zonbeschadiging en ouderdomsvlekken
 • preventie tegen huidveroudering 
 • Collageen en elastine aanmaak
 • Littekens, zoals acnelittekens, traumatische littekens en postoperatieve littekens
 • Verminderen van grove poriën en onregelmatige huidstructuur

Meer weten? laat je adviseren door een van onze deskundige therapeuten

Onze kennis, ervaring en passie voor de huid leiden tot verbluffende resultaten voor onze cliënten. Maak een geheel vrijblijvende en gratis intake gesprek om samen naar jou persoonlijke wensen te kijken.

De Kracht van de Hybridlaser

Alma Hybrid is een veelzijdige en unieke laser in zijn soort! De behandeling biedt onbegrensde opties en ultieme controle, die veel verder gaat als de gebruikelijke lasers. Next level Littekens behandelen voor aanzienlijk minder hersteltijd en sneller resultaat. De combinatie can Co2 laser, erbium glass en ultrasound maakt deze behandeling veilig en volledig afgestemd op jouw huid en wensen. Het zorgt voor verbluffende klinische resultaten, terwijl de downtime aanzienlijk wordt verkort.

Hybrid lift

De Hybrid lift behandeling is  behandeling voor huidverjonging. Het geen wat deze behandeling anders maakt is dat we tijdens de behandeling 2 krachtige lasers tegelijk  inzetten, waardoor we zowel van binnenuit als van buitenaf aan huidverslapping, rimpels, hyperpigmentatie en structuur van de huid werken. door de krachtige energieën met elkaar te combineren levert deze behandeling resultaten op die met geen andere behandeling te vergelijken zijn.
Een jeugdige, egale en gladde huid in 1 à 2 behandelingen met een langdurig resultaat.

Softlift

De SoftLift behandeling met nagenoeg geen hersteltijd stimuleert de collageenproductie maximaal en zorgt voor een stevige, gladde en egale huid. tijdens deze behandeling werken we specifiek met de erbuim glass techniek en deze laat de boven kant van onze huid in tact. Het verbetert de huidkwaliteit, fijne lijntjes, oppervlakkige rimpels en kleine littekens.
Dé behandeling voor het behouden van een mooie, jeugdige en stralende huid en die preventief werkt tegen huidveroudering. Meerdere sessies worden aanbevolen. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden vanaf 20 jaar.

Hybrid Co2 pixel

De pixel C02 laser, zorgt voor een groot thermisch effect, heeft een korte hersteltijd en is ideaal voor (diepe)rimpels en het het strakker maken van de huid. 
Bij deze behandeling moet de client rekening houden met een downtime van 10 tot 14 dagen, maar het resultaat zal het meer als waard zijn.

Veel gestelde vragen over de hybrid laser

Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en de mate van huidveroudering of -schade. Ook spelen eventuele beperkingen, zoals hersteltijd, de gevoeligheid van de huid, de combinatie met andere behandelingen en thuisproducten een rol. Bij ernstige indicaties kunnen meerdere behandelingen worden gepland.

Meestal is één behandeling met de Hybrid Lift voldoende en drie tot vier behandelingen met de SoftLift en de Hybrid Oscar(litteken behandeling).

 

Ook dit is afhankelijk van de gekozen behandeling. De Hybrid Lift voor het hele gelaat duurt 1,5 tot 2 uur en de SofLift 45 minuten.

 

Na de Hybrid Lift behandeling zal de huid roodheid, zwelling en korstvorming vertonen. Dit is een normale en goede huidreactie. Het herstel duurt gemiddeld 3 tot 5 dagen voor een Hybrid Lift. Heb je een Hybrid intens behandeling gehad (hogere instellingen) dan kan het 7 tot 10 dagen zijn. Tijdens het consult zullen we bespreken wat je wensen zijn en hoeveel hersteltijd daarbij past.

Na een SoftLift behandeling is er minimaal herstel nodig van de huid, waardoor deze behandeling ook bekendstaat als de “Lunch time” behandeling. Je kan vrijwel meteen al je dagelijkse activiteiten hervatten.

Het is een intensieve behandeling waar veel warmte bij komt kijken. Je huid zal voor de behandeling met een speciale cremé worden verdoofd, dit maakt de behandeling goed te verdragen. Nu heeft iedereen een andere gevoelsgrens en ook bij hogere instellingen er meer warmte voelbaar zal zijn.
Nadat de huid genezen is, zie je de eerste resultaten van de huidverbetering. Stimulatie van collageen en elastine vraagt gemiddeld 3 à 4 maanden. Tot zeker 4 à 6 maanden na de behandeling treedt nog steeds progressief verbetering op. De huid wordt steviger en rimpels worden minder diep.

Voor de behandeling kan het zijn dat je sommige actieve producten van je thuisproducten enkele dagen van tevoren niet mag gebruiken. Dit vertellen we je tijdens  ons intakegesprek.

Na de behandeling zal het enkele dagen duren voordat de huid volledig hersteld is. De genezingsduur is afhankelijk van de gekozen behandeling en de instellingen.  Er kan zwelling en verkleuring optreden.

Je ontvangt van ons een informatie brief waarin vermeld staat wat je kan verwachten en wat wel en ook niet te doen na de behandeling

Hou hier eventueel rekening mee met het plannen van afspraken, belangrijke gelegenheden en werk.

De huid vraagt altijd om onderhoud. De huid is een levend orgaan en huidveroudering is een proces dat altijd door blijft gaan. We stellen tijdens de behandeling samen een persoonlijk onderhoudsplan op. Bij de meeste mensen zal een jaarlijkse Hybrid- of softlift behandeling volstaan. Echter kunnen kiezen we er graag voor om de huid te ondersteunen met andere behandelingen ( zoals de triple skin booster) om het resultaat zo lang mogelijk goed te houden.

 

Zowel  de ‘gewone’ Co2 laser als de alma hybrid laser worden gebruikt om huidveroudering te voorkomen of te verbeteren en huidverjonging te bereiken. Dit door het verminderen van rimpels, littekens, fijne lijntjes en andere huid problemen zoals structuur of hyperpigmentatie.

Wat doet een ‘gewone’ Co2 laser?

Uit de CO2 laser komt een krachtige lichtstraal. Deze lichtstraal raakt de huid en maakt het water in de huidcellen zo warm dat het verdampt. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid een beetje beschadigd raakt. Als reactie op deze ‘beschadiging’, gaat je lichaam aan het werk om de huid te repareren. Het lichaam begint hierdoor collageen en nieuwe huidcellen aan te maken in het gezicht.

Wat doet de Alma Hybrid laser?

De ALMA Hybrid laser is ook een Co2 laserbehandeling, maar gebruikt daarbovenop meerdere energieën dan alleen CO2. Het gaat dan om Erbium Glass en ultrasound.

Erbium Glass werkt in op de diepere huidlagen, en coaguleert tot diep in de dermis. Ook verhoogt de Erbium Glass-laser de aanmaak van collageen en elastine in de huid Door de combinatie van deze 3 verschillende energieën heeft de Hybrid behandeling een kortere hersteltijd in vergelijking met traditionele laserbehandelingen. Dit komt doordat ze minder intensief zijn en hierdoor minder diepe schade veroorzaken. Roodheid en korstjes zijn minimaal en minder lang aanwezig. 

 

 Behandelingen zijn inclusief*

 • Uitgebreid intake gesprek en persoonlijk advies van de therapeut 
 • Verdovende cremé voor de behandeling wanner nodig
 • Aanbrengen van hyaloron of retinol na de laserbehandeling t.w.v. €85,00
 • Nazorg producten t.w.v. €100 
 • Nabehandeling met Dermalux LED-fototherapie om de hersteltijd te verminderen na de Hybrid laserbehandeling
 • Na zorg en controles door de therapeut

 

* voor hybrid fullface- lift, soft lift en co2 pixel.  Hal en decolotté en volledige wangen

 

Wat mag je verwachten van de Alma Hybrid Laserbehandeling bij Total Skin Clinic

Intake gesprek
Het intake is de eerste stap om samen te bespreken war de beste optie is voor je huid en je wensen. Je maakt kennis met een van onze deskundige therapeuten en krijgt een uitgebreide analyse van jouw huidprobleem De therapeut stelt een persoonlijk behandelplan op om jouw huidprobleem te verbeteren en wensen te realiseren. In dit plan wordt zorgvuldig gekozen welke behandelmethode en producten optimaal zijn om jouw doelen te bereiken.

Het voorbereiden van de huid
De conditie van je huid is van belang. Het dient voorbereid te zijn voor de Hybrid Laser voor een succesvolle behandeling en om mogelijke complicaties te minimaliseren. De juiste voorbereiding zorgt voor een maximaal resultaat en minimale hersteltijd. Tijdens het consult adviseren we de voorafgaande producten en/of behandelingen.

De Hybrid laserbehandeling
Afhankelijk van het behandelgebied kunnen we tijdens de Hybrid Laser gebruik maken van een verdovende crème om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Herstel en nazorg
De hersteltijd is per indicatie en intensiviteit van de behandeling verschillend. Houd rekening met een hersteltijd van maximaal een week. Na de Hybrid laserbehandeling ondergaat je huid een speciale nazorg met geselecteerde producten die je ontvangt van de therapeut. We zijn altijd bereikbaar voor vragen die je hebt na je behandeling en je ontvangt van ons een overzicht van wat je kunt verwachten en advies wat je wel of juist niet moet doen na de behandeling.

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?