75b51c59-ab3c-4653-82ed-4c8cd1db1cfa-2

 ALMA HYBRID LASER BIJ TOTAL SKIN CLINIC IN SITTARD 

Een Hybrid laser van Total Skin Clinic is op dit moment de allernieuwste laser op de markt. . De hybrid laser is op dit moment de allernieuwste laser op de markt. Hij combineert  3 krachtige energieën Namelijk   Co2, 1570nm en Impact ultrasound maakt, dat resultaten mooier en sneller bereikt kunnen worden. Deze combinatie is uniek en kan daardoor afgestemd worden op je huid, doel en hersteltijd.

De huid wordt behandeld met gefractioneerde laserstralen, waarbij door enorme verhitting minuscule gaatjes in de huid ontstaan. De Hybrid laserstralen richten zich heel gecontroleerd op het aanwezige water in de huidcellen waardoor een verdamping optreedt. De gezonde huid gaat vervolgens de minuscule gaatjes genezen met nieuwe huidcellen. Het herstellend vermogen van de huid stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid als het ware een ‘natuurlijke lift’ krijgt. De huid zal twee tot drie weken na de behandeling al steviger, strakker en gladder aanvoelen. Tevens vermindert de behandeling zichtbaar oneffenheden – zoals rimpels en littekens – in de huid.

Voor wie? 

Een Hybrid laserbehandeling kan worden ingezet voor verschillende doeleinden en is daardoor niet leeftijdgebonden. Wij hanteren echter altijd een minimale leeftijd van 18 jaar. In de praktijk wordt deze behandeling het meest toegepast op de 30+ huid.

Een hydrid laserbehandeling is uitermate geschikt voor:

 • Huidverjonging/huidversteviging/rimpels/huidproblemen.
 • Vermindering van grove poriën en onregelmatig huidreliëf
 • Herstel bij en van zonschade/pigmentvlekken.
 • Vermindering van littekenvorming
 • Preventie tegen huidveroudering
 • Wallen
 • Post chirurgisch Littekens
 • Acne littekens

De kracht van de Hybrid laser

De combinatie van van Co2, erbium glass 1570 en Ultrasound maakt de behandeling veilig, nauwkeurig , veelzijdig en uniek!

 • Als doel om veel meer resultaat te bereiken, bij zowel lichte als donkere huidtypes.
 • Verhouding tussen huidverjonging en huidverstrakking af te stemmen op jou huid en behoeftes.
 • De behandeling biedt onbegrensde opties en ultieme controle, die veel verder gaat als de gebruikelijke lasers.
 • Next level Littekens behandelen voor aanzienlijk minder hersteltijd en sneller resultaat.
examples-of-optional-lasing-ratios

.

 

 

 

Een gefractioneerde co2 laser:

wat gebeurt er precies en is het wel veilig?   

Laser licht zijn  kleine straaltjes van infrarood licht. Dit laser licht  wordt door het water in de huid geabsorbeerd, waardoor het vervolgens verdampt. Doordat, de laser gefractioneerd is gebeurt, de verdamping in kleine micro kanaaltjes, hierdoor vindt vanuit de diepte en omgeving wondgenezing plaats en maakt de huid mooie, nieuwe frisse huidcellen aan. Als resultaat cel en huidvernieuwing.

 

Erbium Glass 1570nm laser

Een non ablatieven laser, dit wil zeggen dat de huid tijdens deze behandeling intact blijft. De Erbium laser van de hybride is de krachtigste in zijn soort, met een golflengte van 1570 nm.

De laser zorgt voor een duidelijke verstrakking van de huid, door gecontroleerde warmte in de diepere huidlagen af te geven.

 

Impact ultrasound

 Impact is een ultrasound techniek. De Co2 laser heeft kleine openingen in de huid gemaakt. Via deze openingen het het gebruik van ultrasound technologie, kunnen actieve werkstoffen door de buitenste huidlaag heen worden toegediend. De Impact technologie optimaliseert de penetratie van deze stoffen en door de geluid trillingen worden deze dieper in de huid  gebracht, dit is een unieke techniek en zorg voor een sneller herstel en ongeëvenaarde resultaten.

Goed om te weten

Na een Hybrid laserbehandeling zal uw huid een aantal dagen de tijd nodig hebben om te herstellen. Vlak na de behandeling zal uw huid warm, gevoelig, licht gezwollen en trekkerig kunnen aanvoelen. De warmte van de laser veroorzaakt roodheid in het gelaat, die enkele dagen kan aanhouden. Ook moet u rekening houden met korstjes en schilfers op de huid.

Dit klinkt misschien zorgwekkend, maar is het niet. Deze symptomen zijn normaal en een teken dat uw huid aan het herstellen is, waarna het resultaat van de behandeling – huidverjonging /-verbetering – goed zichtbaar zal zijn! Gemiddeld duurt het herstel na de behandeling 5 tot 15 dagen, dit is afhankelijk van de instellingen die worden gebruikt tijdens de behandeling. Door de Hybrid laserbehandeling wordt er nieuw collageen en elastieke aangemaakt in de huid. Dit proces begint ongeveer 6 weken na de behandeling en kan tot ruim 1 jaar na de behandeling aanhouden.  Omdat uw huid na de behandeling extra gevoelig is, dient u uw huid extra goed te beschermen tegen de zon (beschermingsfactor SPF 50).

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button