Ben je klaar met:

  • Vervelende haren
  • Stoppels
  • Huid irritatie
  • Ontstekingen
  • Elke dag scheren

Dan dan is dit het moment om  voor een afspraak te maken, voor permanente laserontharing.

Vraag hier een gratis en vrijblijvend informatie gesprek aan.

Bij Total skin Clinic zijn we gespecialiseerd in laserontharing sinds 2007.

 
Bij Total Skin Clinic streven we ernaar om u de best mogelijke behandelingen te bieden met behulp van geavanceerde technologieën.
Een van onze meest gewaardeerde behandelingen is laserontharing, en we zijn verheugd om te werken met de Soprano Ice Platinum, een toonaangevende laserontharingsoplossing. Met deze geavanceerde technologie kunnen we op een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze manier ongewenst haar verwijderen. De kracht van de Soprano Ice Platinum ligt in zijn innovatieve 3 golflengtes in een handstuk en zijn cooling-technologie, die zorgt voor continue koeling van de huid tijdens de behandeling, waardoor uw comfort wordt gemaximaliseerd.
Met de Soprano Ice Platinum kunnen we verschillende gebieden van het lichaam behandelen, waaronder het gezicht, de armen, benen, rug, bikinilijn en meer. Bovendien is de Soprano Ice Platinum geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid, dankzij de geavanceerde diode-lasertechnologie die veilig en effectief werkt op verschillende huidtinten.
Bij Total Skin Clinic nemen we uw veiligheid en tevredenheid zeer serieus. Daarom zorgen we ervoor dat onze Soprano Ice Platinum-laser jaarlijks wordt onderhouden en voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. Bovendien is onze laser goedgekeurd door de relevante gezondheidsinstanties, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw behandelingen bij ons.
Kies Total Skin Clinic voor uw laserontharingsbehoeften en ervaar de kracht van geavanceerde technologie gecombineerd met onze expertise en toewijding aan uw huidverzorging.

Als je kiest voor Total skin clinic, dan kies je voor:

-Meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van ontharingstechnieken -Hbo gecertificeerde therapeuten en verpleegkundige -Eerlijk advies.

Soprano ice platinum- Alma lasers:

-De Soprano ice platinum van Alma lasers (FDA keurmerk) -Al meer dan 10 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van laserontharing -De kracht van 3 lasers in een behandeling -Klinische bewezen resultaten

De kracht van 3 lasers in een behandeling:

-Tot 90% permanente haarverwijdering -Voor heel het lichaam geschikt -voor alle huidtypes geschikt -Behandeling in de zomer mogelijk -Kies een pakket voor super voordeel

Call Now Button
× whatsapp met ons.