Dermalux MD fotoledtherapie

Last van pijn, acné, roodheid, eczeem, of een ander huidprobleem en meer?

En opzoek naar een veilige en klinisch bewezen oplossing?

Dermalux Md is de oplossing voor veel huidproblemen en meer

Een Dermalux-MD Triwave-behandeling kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en is daarom niet gebonden aan leeftijd.
Wat Dermalux-MD Triwave uniek maakt, is dat het systeem in staat is om nuttige golflengtes om te zetten naar meerdere golflengtes, zowel in afzonderlijke behandelingen als gelijktijdig, waardoor meerdere huidproblemen in één sessie kunnen worden aangepakt voor geavanceerde resultaten.
Dit stelt ons in staat om voor elk individu een persoonlijk behandelplan op te stellen, omdat elke huid, wens en huidprobleem uniek is.
Een Dermalux-MD Triwave-behandeling is bij uitstek geschikt voor:

klinsch/medisch bewezen techniek

Dermalux Md is de enigste in zijn soort met een medisch CE-keurmerk. meer dan 4000 wetenschappelijke en klinische onderzoeken(pubmed).

Veilig voor:

Alle leeftijden, alle huid types en mag het hele jaar door worden ingezet.

Kies je voor Total skin Clinic, dan kies je voor:

-Meer dan 20 jaar ervaring zowel medisch als cosmetisch -Hbo geschoolde verpleegkundige en huidspecialisten -Eerlijk advies.

Pijnloos

Dermalux MD behandeling is pijnloos en contactloos.

Dermalux MD

Foto-LED Therapie

Jou oplossing voor huidherstel, huidverbetering, wondherstel, littekenbehandeling (direct behandelen, ook met hechtingen), sportblessures, ortohopetiasch letsel, na keizersnede en nog veel meer.

voor en na foto's van blije cliënten

Resultaten na 4 tot 8 behandelingen

Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van de indicatie en wat haalbaar is voor de cliënt. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk behandelplan, om zo snel en zo mooi mogelijk herstel te krijgen.
Call Now Button
× whatsapp met ons.