Meer energie, je beter voelen, je lichaam en huid verjongen

Door bewustwoording en je kooktechnieken aan te passen.
AGE'S
01

Waarom dit ebook:

Mijn naam is Sandra Kerstjens en heb al jaren een passie voor de huid en voor eten koken. Mijn passie voor de huid en ermee bezig zijn voer ik al sinds 2007 uit in mijn eigen kliniek.
De reden van dit ebook is dat ik geregeld vragen krijg op het gebied van voeding tot betrekking  met de huid. Vaak zien we dat voeding invloed heeft hoe onze huid reageert. Soms met huidklachten en ook hier zal ik in de toekomst meer over laten weten, maar ook op het gebied van huidveroudering.
Sandra

AGE'S

Nieuwsgierig naar hoe AGE’S je gezondheid beïnvloeden? Ontdek in mijn ebook de impact van Advanced Glycation End Products op je lichaam en cellen. Leer hoe deze schadelijke verbindingen veroudering versnellen, ontstekingen bevorderen en meer. Verkrijg inzicht en praktische tips om AGE’S te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. Klaar om je gezondheid te transformeren? Haal nu je exemplaar!”

 
 
 
 

Wat ga je lezen:

  • Wat zijn AGE’S?

  • Wat gebeurt er bij teveel AGE’S

  • Hoe komen we aan teveel AGE’S

  • Wat zorgt er voor teveel AGE’S

  • 17 tips om AGE’S te verminderen

Voor wie is dit ebook:

Dit ebook is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de impact van Advanced Glycation End Products (AGE'S) op de gezondheid. Het is vooral relevant voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezond ouder worden, huidverzorging, voeding, en algemeen welzijn. Of je nu een gezonde levensstijl wilt behouden, problemen met veroudering wilt aanpakken of gewoon meer wilt weten over de biochemische processen in je lichaam, dit ebook biedt waardevolle inzichten en praktische tips.

Hoe werkt het en wat ontvang je.

Als je besloten hebt om aan je gezondheid te willen gaan werken en nieuwe inzichten te krijgen door het ebook te gaan lezen, dan klik dan op een van de buttons op deze pagina. Na betalen van de aankoop ontvang je via opgegeven mail een link die je meteen toegang geeft tot het ebook.
Je kunt je ebook lezen op je telefoon, tablet en laptop, wanneer en waar je maar wilt.

Vragen en opmerkingen

Heb je na of tijdens het lezen van het ebook vragen, dan stel ze ons dan gerust. we beantwoorden die graag.

Ben lief voor jezelf

Laat je huid onze 'zorg' zijn.

Total skin Clinic

Call Now Button
× whatsapp met ons.