Blog #1 Mariolein: “Even voorstellen”

 In Blog

Hallo, ik ben Mariolein.

Laatst ben ik begonnen met het digitaliseren van oude foto’s. Vijfenvijftig jaar kiekjes; van een lieve, ronde baby in zwart-wit tot de vijftiger die ik nu ben. Was de primaire zorg als baby zijnde wat sudocrème op mijn bibs en wat olie in mijn dagelijkse badje, nu is er meer werk aan de winkel. Hormonale schommelingen en de tand des tijds hebben niet alleen hun invloed op mijn uiterlijk, maar ook mijn humeur. Gingen vrouwen vroeger na hun veertigste in een hoekje zitten wegkwijnen, nu zijn we tot op hoge leeftijd actief en doen we er alles aan om van buiten net zo veerkrachtig te blijven als we van binnen zijn.

Al geruime tijd kom ik bij Sandra. Aanvankelijk alleen voor de reguliere zes wekelijkse gezichtsbehandeling. Prima, was voor mij genoeg. Totdat ik ziek werd en door de medicijnen dertig kilo aankwam. Nadat ik weer was opgeknapt, besloot ik om onder begeleiding af te gaan vallen. Er is nu drieëntwintig kilo vanaf, ik ben reuze trots maar…

Dat vel is toch wat slobberiger dan voorheen en mijn buik lijkt op een drilpuddinkje, mijn kaaklijn kon wat scherper en de groeven naast mijn neus geven een vermoeide uitstraling. Heb ik daar al die moeite voor gedaan? Tuurlijk niet. Tijd voor actie.

Sandra en ik kennen elkaar al wat langer. Omdat zij weet dat ik schrijf heeft ze mij gevraagd om over mijn bevindingen bij Total Skin Clinic te schrijven. In mijn toekomstige blogs ga ik duidelijk maken waarom ik voor een bepaalde behandeling kies en wat dit met mij doet.

Groetjes,

Mariolein

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

Call Now Button