PERMANENTE MAKE-UP

Bij Total Skin Clinic bieden wij diverse mogelijkheden aan wat betreft het laten aanbrengen en bijwerken van permanente make-up. Op dit moment kunt u bij ons terecht voor:

– Wenkbrauwen
– Eyeliner
– Lipliner / Full lips
– Het laten bijwerken van permanente make-up (touch-up behandeling)

img_7112bw

HOE WORDT PERMANENTE MAKE-UP AANGEBRACHT?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Voor het aanbrengen van permanente make-up maken wij bij Total Skin Clinic gebruik van de apparatuur en benodigdheden van Ecuri cosmetics.  Ecuri is de grondlegger van permanente make-up in Nederland. Methodes zijn pijnloos en pigmenten kleurvast. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs. Bijzonder is dat de meeste Ecuri pigmenten verwijderbaar zijn. Na verloop van tijd wordt permante make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Uiteraard kunt u indien gewenst de permanente make-up in een later stadium laten bijwerken.

Microblading

Microblading is een techniek waarbij met een heel fijn mesje ‘hairstrokes’ in de wenkbrauwen worden gepigmenteerd. De oorspronkelijke vorm en kleur van de wenkbrauwen worden als uitgangspunt genomen zodat het resultaat natuurlijk oogt. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

Eyeliner

Eyeliner zorgt voor sprekende ogen. Bij het selecteren van pigment wordt de kleur van de iris vaak als uitgangspunt genomen. Bij diepliggende ogen wordt vaak gekozen voor een lichte tint. Dit voorkomt dat de pigmentkleur het oog als het ware dieper in de oogkas drukt. Een overdreven effect wordt vermeden.

Full lips

De full lips techniek geeft een mooie, natuurlijke mond. De ‘lipline’ kan op verzoek vergroot en gecorrigeerd worden. Achterliggende motieven voor het aanbrengen van een lipliner of full lips zijn bijvoorbeeld een kleine bovenlip, een nagenoeg verdwenen cupidoboog of scheve mond.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Alle Ecuri apparaten worden in Duitsland ontwikkeld, zijn GGD goedgekeurd en uiterst betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de pigmenten van Ecuri cosmetics. Deze zijn eveneens GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Het personeel van Total Skin Clinic is gedegen opgeleid in permanente make-up en wordt regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken.

Start typing and press Enter to search