Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak    onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Wij werken met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten die gebruikt worden zijn kleurvast en worden niet naar verloop van tijd rood of blauw.

Veilig en Betrouwbaar

De pigmenten waar wij mee werken staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wilt u er later toch vanaf, geen probleem, dat is mogelijk. Wij hebben een gedegen opleiding gevolgd en worden steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Het geavanceerde Ecuri apparaat waar wij mee werken staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Deze behandeling met deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van een verdovingscreme.

Bent u dus van plan een permanente make-up te laten aanbrengen dan bent u bij Life Style Beauty aan het juiste adres. Wij voldoen aan alle eisen die de overheid sinds 1 juni 2007 stelt. Al onze pigmenten bevatten een batch-code en een houdbaarheidsdatum en het inbrengen van de pigmenten gebeurt uitsluitend nog met naaldmodules die na elke behandeling worden vervangen. Ook onze behandelruimte en werkwijze voldoet aan alle eisen.

Wenkbrauwen

PMUDunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met de Ecuri Methode hartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit nagenoeg onzichtbaar worden hersteld. Wij maken geen gekleurde blokken maar creëren een mooie natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners

PMU2Permanent make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdige uitstraling geven. Voor lensdragers is Permanent Make-up een uitkomst.

De nieuwe techniek waarin wij gespecialiseerd zijn is de hairstrooktechniek. Snel simpel en in één keer perfect. De behandeling gaat zeer snel en is zeer natuurlijk. Het is ook een mooie methode om uw eigen wenkbrauwhaartjes aan te vullen. De voordelen: hele dunne haartjes, niet van echt te onderscheiden, snel en meteen mooi.

PMU4

PMU3

Bel naar 046 4587859 of vul onderstaand contactformulier in:

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search