Nieuw product: Pascaud C&C voor extra vitamine C

 In Blog

Pascaud C&C: smakelijke zuigtabletten met extra vitamine CNu het herfst is, is het ook weer van belang om de weerstand extra te ondersteunen. Pascaud’s nieuwe smakelijke zuigtabletten verhogen niet alleen je weerstand doordat je meer vitamine C binnen krijgt, maar heeft ook andere gezondheidsvoordelen, zoals je huid beschermen tegen ouderdom. C&C wordt meteen in je lichaam opgenomen en de vitamine C begint meteen te werken.

Waar komt de vitamine C in Pascaud’s C&C vandaan?

De vitamine C komt van de acerola kers. Dit is een kers die van nature veel vitamine C bevat en die vaak gebruikt wordt om hart- en vaatziektes, bloedpropjes en zelfs kanker te voorkomen. Supergezond dus! De bioflavonoïden in C&C zorgen ervoor dat de vitamine C goed wordt opgenomen in je lichaam.

Waarom is vitamine C zo belangrijk?

Vroeger maakte de mens, net als vele andere zoogdieren, zelf vitamine C aan. De moderne mens kan dit helaas niet meer en heeft hier dus hulp bij nodig. Wist je dat je met de door de overheid voorgeschreven hoeveelheid vitamine C nét geen scheurbuik krijgt? Vaak eten we zelfs minder! Maar wat doet vitamine C dan voor ons?

Extra vitamine C versterkt het bindweefsel, waardoor je minder snel rimpels krijgt. Ook is
vitamine C een natuurlijke antioxidant. Antioxidanten gaan schadelijke chemische stoffen zoals Uv-straling tegen, maar ook de giftige stoffen die we door het roken binnen kunnen krijgen. Doordat C&C vitamine C met bioflavonoïden complex bevat wordt deze antioxidatie nóg sterker en effectiever.

Vitamine C heeft nog veel meer voordelen. Zo heeft het een antihistamine werking en heeft een hoge dosis een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel en de bloedsuikerregulatie. Doordat vitamine C vocht afdrijvend werkt, is het ook goed voor de bloeddruk.

Hoe weet je hoeveel vitamine C je nodig hebt?

De ontdekker van vitamines, professor Williams, ontdekte ook dat de optimale vitamine C dosis voor iedereen anders is (tussen de 250 mg tot 10.000mg). Het is moeilijk te meten hoeveel vitamine C iemand nodig heeft. Je kunt het zelf uitproberen. Vitamine C is niet giftig, dus je kunt zonder angst uitzoeken welke dosis voor jou optimaal is. Dit doe je als volgt: Neem om de twee uur 2 tabletten C&C totaal 1000mg) en kijk wanneer je darmen beginnen op te spelen (dus darmborrelingen, lawaai in je buik, diarree, etc). De optimale dosis is de helft van dit aantal milligram. Dus als voor jou de darmintolerantie bij 6000mg begint, betekent dat dat 3000mg vitamine C een goede dagelijkse dosis is. Let er wel op dat je als je verkouden bent, meer vitamine C nodig hebt! Het is dus niet verstandig om deze test te doen als je verkouden bent.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search