Huid kliniek Total Skin Clinic, daar waar cosmetische en medische kennis samen komen. 

Total Skin Clinic is de enigste kliniek in Sittard e/o waar het beste van cosmetische  dermatologie en medische kennis samen komen.

Door onze medische en jaren lange kennis op het gebied van huidverbetering,bieden wij in onze kliniek, een  unieke totaal,waarin we het beste van beide specialisaties.

Total skin Kliniek is een volwaardige Kliniek waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing voor wordt geboden.

Sandra mag zich met haar 22 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. ze beheerd alle benodigde specialisaties en  met haar  H.B.O. medische achtergrond kan ze u helpen het beste  resultaat te behalen.

Total skin Clinic heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar aan een  “huidverbeterend en huidverjongend”effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. we werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten.Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zelf tot activatie brengen.

Jarenlange studies en het nog steeds volgen van diverse opleidingen en cursussen om ons specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat wij altijd op to date blijven en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

persoonlijke aandacht staat voorop,u krijgt een eerlijk advies.

Vrijblijvend intake gesprek.

Tijdens dit gesprek maakt een van onze deskundige medewerkers een unieke huidanalyse. We kijken dan wat jouw wensen zijn om vervolgens samen een persoonlijk behandelplan te maken.

Bel naar 046 4587859 of vul onderstaand contactformulier in:

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search